Bss Stok Sayim Ve Danışmanlık Hizmetleri

Şirket Hakkında
2013 yılında BSS Stok Sayım ve Danışmanlık Hizmetleri olarak sektöre hızlı bir giriş yapan firmamız mağazacılık, stok ve envanter sayımıyla ilgili deneyimlerini genç ve tecrübeli kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla verebilmek adına kurulmuştur.
BSS Stok Sayım ve Danışmanlık Hizmetleri olarak geliştirdiğimiz çözümlerde Mükemmellik, Gelişme ve Ekip Çalışması değerlerini temel alıyoruz. Sizinle de çalışmaktan memnuniyet duyarız.
İyi çalışmalar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bss Stok Sayim Ve Danışmanlık Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: ramazan karlı
Adres: giyim sanatkarları iş ve ticaret merkezi 3. ada e blok no:101 ikitelli başakşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6535023
Web Sitesi: www.bssstoksayim.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bss Stok Sayim firma bilgileri. Bss Stok Sayim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bss Stok Sayim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bss Stok Sayim Ve Danışmanlık Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.