Bsy Bilgi Sistemleri Yazılım Danışmanlık

Şirket Hakkında
BSY BİLGİ SİSTEMLERİ YAZILIM LTD. ŞTİ. LOGO Programlarının tümü için Destek, Eğitim, Geliştirme, Satış ve Servis alanında doğru adrestesiniz.
Firmamız, 2006 yılından itibaren LOGO Destek ve Eğitim Merkezi, LOGO TIGER Yetkinlik Merkezi ve LOGO Yetkili Satıcısı konularında yetkili olarak
hizmet vermektedir. Firmamızın genç olmasına rağmen Teknik Kadromuz en az 10 yıllık tecrübesiyle Eksiksiz hizmet vermektedir.
Kurulduğumuz yıldan itibaren bir çok büyük projeye imza atmanın mutluluğunun verdiği motivasyonla sizlere daha iyi hizmet verebilmek
için günden güne büyüyen firmamız. Tüm yatırımını Teknik altyapıya yaparak Hizmet kalitesini her zaman artırmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bsy Bilgi Sistemleri Yazılım Danışmanlık
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: kadir özdemir
Adres: gezegen sokak No: 15/7 G.O.P. / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4478166
Web Sitesi: www.bsybilgi.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bsy Bilgi Sistemleri firma bilgileri. Bsy Bilgi Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bsy Bilgi Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bsy Bilgi Sistemleri Yazılım Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.