Bth-bina Tesis Hizmetleri A.ş.

Şirket Hakkında
TEMİZLİK HİZMETİ ALIRKEN SAĞLIĞINIZI RİSKE ATMAYIN!..
BTH Topluluğunun bünyesindeki şirketler ve bölümler, çevre ve insan sağlığı konularında duyarlıdır ve sorumluk taşırlar.

Bu bilinçte olan BTH-T Bina Tesis Hizmetleri Temizlik Şirketi, sizlere sunduğu hizmetlerde kullandığı kimyevi ürünleri çevreye ve insan sağlığına uygun olanlardan seçer.

İşinin gereğini eksiksiz yerine getiren BTH-T Bina Tesis Hizmetleri Temizlik Şirketi, hizmeti maksimum alabilmeniz için çaba sarf eder.
Hizmetin sunumu proje uzmanlarınca hazırlanan tasarıma uygun gerçekleştirilir.
Kurumsal kimliğine uygun temizlik hizmeti sunan BTH-T bu alanda Dünya standartlarında hizmet gerçekleştiren nadir işletmelerden biridir.
Tüm temizlik hizmetleri, BTH-T temizlik uzmanlarınca yazılan ve kalite tetkikçileri tarafından kontrol edilerek onaylanan prosedürlere uygun gerçekleştirilir.
Bth-bina Tesis Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bth-bina Tesis Hizmetleri A.ş.
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: ufuk birinci
Adres: Selehattin Pınar Cad. Mecidiye Aralığı No:2/17 Mecidiyeköy - Şişli 34387 İstanbul - Turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2166767
Web Sitesi: www.bthy.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bth-bina Tesis Hizmetleri firma bilgileri. Bth-bina Tesis Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bth-bina Tesis Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bth-bina Tesis Hizmetleri A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.