Bucksflor

Şirket Hakkında
Probiyotik takviyeleri ile sizlere daha kaliteli bir yaşam, yenilikçi ve kişisel sağlık çözümleri üretmek için çalışıyoruz. Bucksflor probiyotik takviyeleri ile sağlık problemlerini yaşanmadan ortadan kaldırılması en öncelikli amacımızdır.

İnsan sağlığına vermiş olduğumuz önem ile araştırmalar gerçekleştirerek insanlara daha sağlıklı yaşam sunabilmek adına yapılan çalışmalar sonucunda Bucksflor probiyotik takviyeleri/ probiyoik ilaçları geliştirildi. Sağlığınız en büyük önceliğimizdir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bucksflor
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Eczacılık Ürünleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Eczacılık Ürünleri
Yetkili Kişi: Umurbey Ulus
Adres: Nispetiye Mah. Gazi Güçnar Sok. Uygur Apt. No:4/2 Beşiktaş İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (531) - 7221489
Web Sitesi: https://www.bucksflor.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bucksflor firma bilgileri. Bucksflor adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bucksflor ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bucksflor firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-09-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.