Bulum Metal

Şirket Hakkında
ARTAN VE GELİŞEN EKONOMİK DEĞERLER VE SEKTÖREL İHTİYAÇLARIN GÜDÜMÜ İLE 1985 YILINDA METAL DALINDA ÇEŞİTLİ ALANLARDA FALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZ 1999 YILINDA BULUM CAM METAL İNŞ.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ ORTAKLIĞI İLE ÇELİK DEKORASYON PROJELENDİRME MONTAJ CAMBAĞLANTI ELEMANLARI CAM AKSESUARI İMALATINA ÇAĞLAYANDA BULUNUNAN TESİSİMİZDE İHTİYACINIZA YÖNELİK HİZMET VERMEKTEYİZ.
ÜRÜN KALİTESİNİ AYNI DEVAM ETTİREBİLMENİZ ve MALİYETLERİNİZİ YARI YARIYA İNDİREBİLMENİZ İÇİN ELİMİZDEN GELEN EN UYGUN FİYATLARI VERECEĞİMİZİ.VERECEĞİNİZ DEĞERLİ SİPARİŞLERİ EN KISA SÜREDE VE DAİMİ OLARAK SİZLERE ULAŞTIRACAĞIMIZA.MALİYETLERİNİZİ AŞŞAĞIYA ÇEKECEĞİMİZİ TAAHHÜT EDERİZ.
Bulum Metal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bulum Metal
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: enis çıkıkçı
Adres: taşocağı caddesi no 74/b çağlayan kağıthane
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2912030
Web Sitesi: www.bulummetal.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bulum Metal firma bilgileri. Bulum Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bulum Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bulum Metal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.