Burak Makina San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Burak Makina San. ve Tic. Ltd. Şti., 1998 yılında sadece PVC kapı ve pencere makinalarının imalatını ve satışını gerçekleştirmek üzere, 1989 yılından itibaren sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Kamçı Makinanın (Eski) ortaklarından Ahmet Kamçı tarafından kurulmuş ve İstanbulda faaliyetlerine başlamıştır. O günden bu güne kadar uzman kadrosu ve müşterilerine önem veren kaliteli hizmet anlayışı ile sektöründe güven veren firmaların arasında haklı bir yer edinmiş ve Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Bulgaristan, Makedonya, Romanya, Avusturalya, Irak başlıcaları olmak üzere daha birçok ülkeye doğrudan veya dolaylı yoldan ihracat yapar hale gelmiştir.

Burak Makina San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Burak Makina San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Makina Diğer
Yetkili Kişi: Salih Alp
Adres: Gümüşsuyu Fazılpaşa Cad. Öztoprak San. Sitesi No:43 Topkapı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6747292
Web Sitesi: www.burakmak.com
Ürünleri
PVC İşleme Makinaları, PVC Makinaları Burak Makina San. ve Tic. ltd. Şti, 20 Yıllık Sektör Tecrübesi İMALATTAN SATIŞ: 6 adet Makina 9200, 00...
Burak Makina San. ve Tic. ltd. Şti, 20 Yıllık Sektör Tecrübesi 901- Tek Köşe Kaynak Makinası - 2300, 00-TL (Nakit Ödeme) (Emsallerinin En İyisi...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Burak Makina San. firma bilgileri. Burak Makina San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Burak Makina San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Burak Makina San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.