Burcu Gıda Salca Konserve A.s

"BURCUNUZDA ASK VAR"

Şirket Hakkında
BURCU GIDA , zengin Anadolu kültürünün geleneksel lezzetlerini modern teknolojiyle buluşturarak , dünya pazarlarına sunma hedefini kısa sürede gerçekleştirdi.Yaptığı yatırımlarla hem kapasitesini hem de ürün pörtföyünü genişleterek, ulusal ve uluslararası pazarlarda aranılan bir marka konumuna ulaştı.

Geleneksel ürün çeşitlerinin yanısıra dünya mutfaklarının ortak paydası olan lezzetleri de ürün yelpazesine katan BURCU GIDA, tesislerinde halen 400ü aşkın ürün çeşidi üreterek gerçek bir " DÜNYA MARKASI " olmayı başarmıştır. 1997 de ISO-9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi ve 2003 te HACCP Yönetim Sistemi Belgesi ile yıllardır sürdürdüğü kalite disiplinini perçinlemiştir.

BURCU GIDA , yıllık üretim kapasitesinin %50 sini başta Avrupa, ABD, Kuzey Afrika , Uzakdoğu ve Ortadoğu olmak üzere ihraç ederek, % 50 sini ise kurduğu güçlü dağıtım ağıyla Türkiyenin ulusal ve yerel market gruplarına sunarak, tercih edilen bir marka olmuştur.

BURCU GIDA, bugün gerçekleştirdiği çevre düzenlemeleri ve kurduğu yüksek kapasiteli modern arıtma tesisleri ile doğa dostu bir sanayi tesisi olmanın gururunu yaşamaktadır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Burhaniye Burcu Gıda Konservecilik ve Salça Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Bahadır, “Biz 300’ü bulan kadrolu personel, yazın sezonda iki bine yaklaşan bölgemizde toplam 10 Bin kişilik bir Burcu Aileyiz. Yıllık 60 bin ton domates üretimi yapılmaktadır. 2009 yılında 30 ülkeye 10 milyon dolar ihracat yaptık”
Burhaniye Burcu Gıda Konservecilik ve Salça Sanayi işletmesini ilk kez açan Burcu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Bahadır, ilk olarak 1982 Yılında 600 metrekarelik bir alanda kurulan fabrikanın, bu gün 100 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterdiğini açıkladı.BAHADIR, “HER İKİ BAŞKANI DA ÇOK SEVİYORUM”Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova ve Belediye Meclisi aldıkları çok önemli bir karar ile 20 yıldır çözülemeyen kronik sorunu çözdükleri için teşekkür eden Burcu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Bahadır, Havaalanı içinde birlik istedi. Bahadır, “Her iki başkanı da çok seviyorum. İkisi de çok çalışkan başkanlar ve başarılı olmalarını istiyorum. Havaalanı için isim mücadelesi yapılmasın. Burhaniye ve Edremit halkı her iki başkandan da vizyonlarına yakışır hizmet beklemektedir. Yakın zamanda iş yoğunluğundan öyle günler olacak ki, iki başkan bu günlerin polemiğini anımsamayacaklar bile” dedi. Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’a Edremit’te yatırım yapmak için söz verdiğini ve yapacağı yatırımlar için destek sözü aldığını vurgulayan Burcu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır, “Başkana bir sözüm vardır. Bir gün şartlarda uygun olur ise bölgeye yatırım neden olmasın. Kendisine saygılarımı sunuyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye iyi dileklerini iletti.
KÖRFEZ ÇİFTCİSİ 60 BİN TON İLE ‘KÖRFEZ REKORU’ KIRDI‘
İletişim Bilgileri
Firma: Burcu Gıda Salca Konserve A.s
Sektörü: Gıda / Tarım » Salça / Konserve
Yetkili Kişi: GOKHAN BAHADİR
Adres: BURCU GIDA SALCA KONSERVE SANAYI A.S BURHANIYE/BALIKESIR
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 4125971
Faks: (266) - 4128901
Web Sitesi: www.burcu.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Burcu Gıda Konservecilik Ve Salça Sanayi A.ş
Bugün Burhaniye'de ve Çanakkale, Yenice ilçesinde olmak üzere iki üretim tesisi ile gıda sektöründe üretimine devam etmektedir. 2000&#...
Urunlerimiizi Yakından Tanımak Istermısınız ?
YURT ICI VE YURT DISI BAYILIKLER VERILECEKTIR. ASAGIDAKI LINK SIZI EN DOGRU BICIMDE YONLENDIRICEKTIR. BU SAYEDE SİRKETİMİZ SIZE EN KISA SUREDE ULA...
Burcu Gıda Salca Konserve A.s
Yurt ici ve yurt dısı bayılıkler verıcektir.
Burcu Gıda Salca firma bilgileri. Burcu Gıda Salca adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Burcu Gıda Salca ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Burcu Gıda Salca Konserve A.s firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.