Bursa Dedektör Merkezi Uludağ Dedektör

Şirket Hakkında
BURSA DEDEKTÖR MERKEZİ ULUDAĞ DEDEKTÖR BURSANIN EN BÜYÜK DEDEKTÖR FİRMASIDIR SÜREKLİ OLARAK DEDEKTÖR STOĞUNA SAHİPTİR DEDEKTÖR ÇEŞİTLERİ İÇİN DÜKKANIMIZI ZİYARET EDEBİLİR EN DOĞRU BİLGİLERİ HERZAMAN BİZDEN ALABİLİRSİNİZ ORJİNAL VE FİYATINA GÖRE ALINA BİLECEK EN İYİ DEDEKTÖRLERİ SİZE ÖNERİRİZ TELEFON İLE ARAYARAK DEDEKTÖRLER HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ TÜRKİYENİN HERYERİNE KARGO İLE DEDEKTÖR GÖNDERMEKTEYİZ KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ İLE ÜRÜNÜ ALDIGINIZDA ÜCRETİNİ ÖDEYE BİLİRSİNİZ ESKİ DEDEKTÖRLERİNİZLE YENİ DEDEKTÖR TAKAS ETME İMKANINIZ VARDIR DİĞER ÜRÜNLERİMİZEDE BAKINIZ BENZER SATICILARLA KARIŞTIRMAYINIZ

BİZİ TERCİH ETTİGİNİZ İÇİN TESEKKÜR EDERİZ

0224 220 7002--05326781632
Bursa Dedektör Merkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bursa Dedektör Merkezi Uludağ Dedektör
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik Makineleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Dedektör
Yetkili Kişi: Bursa Dedektör
Adres: Adres: kavaklı Mah. 2.osmangazi Cad. 3a Osmangazi Bursa (tarihi Çakırhamamı Karşısı) telefon: 0224 220 70 02--0532 678 16 32
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2207002
Web Sitesi: www.dedektorbursa.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bursa Dedektör Merkezi firma bilgileri. Bursa Dedektör Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bursa Dedektör Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bursa Dedektör Merkezi Uludağ Dedektör firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.