Bursa Hijyen Islak Hacim Ekipmanları

Şirket Hakkında
Gıda hijyeni ve bu alandaki hijyen cihazları sektörüne inanan 2 inançlı girişimci, kazandıkları deneyim ve tecrübeleri birleştirerek BURSA HİJYEN’i kurdular.

Kısıtlı imkanlar ile yola çıkan İhsan ÖZENDİM ve Seyfi DOĞANAY mükemmelin peşinde koşan, az ama güçlü bir ekibi arkasına aldı. Küçük bir atölyede başlayan büyük bir hayal ile yoluna devam eden BURSA HİJYEN dünyanın ilgisini çeken bir Türk markası olma hedefine hızlı adımlarla yaklaşmaktadır.

Kaliteli üretim için kaliteli hammadde ve malzeme alımını gerçekleştiren BURSA HİJYEN, ayrıca dünyanın en iyi markaları ile kalite anlamında rekabet eder duruma gelmiştir. Ayrıca daha yolun henüz başında olan BURSA HİJYEN yurt dışı ihracat başarısını satış yaparak göstermiştir.

Türkiye’nin her bölgesinde satış temsilcileri olan BURSA HİJYEN, gıda üretim firmaları başta olmak üzere askeri birlikler, su firmaları, serbest bölgede faaliyet gösteren firmalar, endüstriyel alandaki projeler ile HACCP kurallarına uygun cihazları tüm Türkiye‘ye sunmaktadır.

Ülke çapına yayılmış yetkili servisi ile satış sonrası hizmet veren BURSA HİJYEN, yetkili servislerini seçerken; endüstriyel mutfak ekipmanları, elektrik, elektronik sistemleri konusunda donanımlı, personel ve araç sayısı yeterli iş ortakları aramaktadır.

Satış ve servis noktaları BURSA HİJYEN güvencesi ile Türkiye’nin dört bir yanında kalite, sınırsız hizmet anlayışı ve profesyonel bakış açısı ile daimi müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir.

BURSA HİJYEN projeden servise tam hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

BURSA HİJYEN, köklü tecrübesinden aldığı güç ile farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışını koruyarak hijyen dünyasının mimarı olmaya ve yeni başarı hikâyeleri yazmaya devam edecektir.
Bursa Hijyen Islak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Gıda üretim firmalarının olmazsa olmazı olan hijyen alanında personel hijyeni ile ilgili üretim yapan firmamız, uzun süren deneyimlerini bu alanda güncellemiştir.Yurt içi ve yurt dışı satışları ile kendini ispatlamış olan Bursa Hijyen sanitasyon hatları üzerine sürekli AR-GE çalışmaları yaparak kalite anlamında en doğru ürünleri çözüm ortaklarının beğenisine sunmuştur.
İletişim Bilgileri
Firma: Bursa Hijyen Islak Hacim Ekipmanları
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
Yetkili Kişi: İhsan Özendim
Adres: Fatih Mh. Hakan Cd. No:103 osmangazi/ Bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2529316
Web Sitesi: www.bursahijyen.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bursa Hijyen Islak firma bilgileri. Bursa Hijyen Islak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bursa Hijyen Islak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bursa Hijyen Islak Hacim Ekipmanları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-12-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.