Bursa Hostes

Şirket Hakkında
BURSA HOSTES Organizasyon, 1998 yılında Bursada tanıtım ve organizasyon hizmetleri vermek amacı ile kurulmuştur.
Kurumumuz hizmet verdiği markaları kendi markası benimseyerek , güleryüzlü , profosyonel ve kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Müşterilerinden de gelen talepler doğrultusunda kısa sürede müşteri portföyünü , hizmet alanını ve çeşitliliğini genişletmiştir.
Merkezi Bursa olan firmamız şu an Türkiyenin dört bir yanında hizmet vermektedir.
BİZİMLE ÇALIŞTIĞINIZ TAKTİRDE...
Ajansımızın yönetim kadrosunun , müşteri temsilcilerinin , süpervizörlerin ve diğer ekibinin temeli , yapılan çalışmalar esnasındaki tecrübelere dayanmaktadır...
İletişim ve takım çalışmasının önemini bilen , insan ilişkilerinde güçlü , eğitime ve sürekliliğine önem veren profosyonel ekibi ile yılların getirdiği deneyimini sizinle paylaşacak uzun ömürlü bir İŞ ORTAKLIĞI KAZANACAKSINIZ...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bursa Hostes
Sektörü: Hizmet » Fuar Organizasyon
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: ERDİNÇ CEYHAN
Adres: ÇIRPAN MAH.KARAOSMAN SOK.NO:22/a OSMANGAZİ/BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2713700
Web Sitesi: www.bursahostes.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bursa Hostes firma bilgileri. Bursa Hostes adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bursa Hostes ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bursa Hostes firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.