Burun Estetiği Merkezi

Şirket Hakkında
Rinoplasti yani estetik burun ameliyatları iki yöntem ile uygulanır. Bunlar kapalı ve açık burun ameliyatlarıdır. Kapalı burun ameliyatı yönteminde yapılan yöntemler kesi işlemi ile yapılır. Kapalı burun ameliyatı tekniğinde burun ucunun asimetrisi ve nefes alma yolları, nazal sorunlar gibi nedenlerin giderilmesi açısından kapalı burun ameliyatında cerrahın bu gibi önemli unsurları mutlaka dikkat etmesi gerekmektedir. Aksi takdirde kapalı burun ameliyatı dezavantajlı bir uygulama olur. Açık burun ameliyatı operasyonunda burunun anatomisi rahat bir şekilde gözükür. Ve bu nedenle burun estetiği ameliyatında kolaylık sağlar. Burun ucu şekilleri düzeltilmesinde nazal ve valve nedenlerin giderilmesinde ameliyatın kolaylığı ve başarısı açısından açık burun ameliyatı kapalı burun ameliyatına göre daha kolaylık sağlar.
Burun Estetiği Merkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Burun Estetiği Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
Yetkili Kişi: Ali KARA
Adres: Küçükbakkalköy Mah. Işıklar Cad. No: 32/A Ataşehir – İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6555012
Web Sitesi: http://www.burunestetigimerkezi.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Burun Estetiği Merkezi firma bilgileri. Burun Estetiği Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Burun Estetiği Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Burun Estetiği Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.