Business School Turkey

Şirket Hakkında
International Business School Programs, uluslar arası standartlarda eğitim veren, sınavlar hazırlayan ve tüm dünyada kabul gören sertifika ve diploma programıdır. Bilgisayar Programları, Dil Yeterlilik Sınavları başta olmak üzere tüm mesleki alanlarda, şirket içi eğitimlerde, üniversitelerde programımız uygulanmaktadır.

İngilizce, almanca, rusça, fransızca, ispanyolca, hollandaca, yabancılara türkçe dil kurslarından birini uluslar arası kalitede öğrenmek için tıklayınız. Dil öğrenmenin önemi kadar dil öğretmenin de önemini biliyoruz.
Business School Turkey
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Business School Turkey
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Eğitimi
Yetkili Kişi: Ozan Demir
Adres: Bahariye Cad. Sakız gülü sok. no:31/8 Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3496838
Web Sitesi: www.businessschool-tr.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Business School Turkey firma bilgileri. Business School Turkey adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Business School Turkey ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Business School Turkey firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.