Business Solution Services

Şirket Hakkında
BSS birçok sektörde ithalatlara ve ihracatlara kalite kontrol hizmeti ve mümessillik vermektedir. 2003 yılından bu yana firmamız farklı sektörlerde yaptığı ithalatlarla ve ihracatlarla kendisini geliştirmiştir.

Firmamız üretimin başından teslimata kadar profesyonel hizmet sunmaktadır. Eğitimli ve tecrübeli çalışan kadromuz ile tüm ürün, hammadde ve ekipman taleplerinizi karşılamak üzere hizmetinizdeyiz. Amacımız güvenilir, tecrübeli ve profesyonel hizmet anlayışımızla dünyanın her yerinden üreticiler ile aranızda köprü kurma görevini üstlenmektedir.

Bizimle çalıştığınızda riskiniz ve maliyetleriniz azalacaktır. Pazar araştırmasında hızlı güvenilir bilgilere ulaşacaksınız, sipariş verildikten sonra kesintisiz bilgi akışı ve üretim sırasında yerinde kalite kontrol ve son kontrol imkanıyla siparişleriniz zamanında hatasız teslim olacaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Business Solution Services
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Onur Gencten
Adres: Karaköy Rıhtım Cad. Fatih İşhanı No:33 Kat:2/5-6 Beyoğlu / İstanbul / TÜRKİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2457779
Web Sitesi: www.turkeyexportoffice.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Business Solution Services firma bilgileri. Business Solution Services adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Business Solution Services ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Business Solution Services firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.