Butik Ağaç Evler

Şirket Hakkında
Kel Dağı’nın eteklerinde doğayla baş başa muhteşem bir tatil sizleri bekliyor. Şehrin yoğun gürültüsünden ve stresten uzak sevdiklerinizle nezih bir ortamda vakit geçirebileceğiniz, yeşillikler arasında manzaranın keyfini çıkarabileceğiniz bir tatil… Sadece bu kadar mı? Tabiî ki de değil. 2 adım uzaklıktaki masmavi deniz bütün sevecenliği ve berraklığıyla sizlere kucak açıyor..

Ağaç Evler, Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Meydan köyünde bulunmaktadır.

2018 yılında faaliyete geçen işletmemiz, müşterilerine deniz ve doğanın iç içe bulunduğu nezih bir ortamda turistik konaklama hizmeti sunmakta olup, %100 müşteri memnuniyetini vizyon olarak benimsemiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Butik Ağaç Evler
Sektörü: Turizm / Otel » Konaklama
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Tatil Köyleri
Yetkili Kişi: Şefi Arslan
Adres: Meydan Mah. Sahil Cad. No:65
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 6193632
Web Sitesi: www.butikagacevler.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Butik Ağaç Evler firma bilgileri. Butik Ağaç Evler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Butik Ağaç Evler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Butik Ağaç Evler firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.