Bütün Psikoloji

Şirket Hakkında
Terapi odası, kişinin zihnindekilerini ve yaşadıklarını sansürsüz bir şekilde aktarıp, yargılanmadan eleştirilmeden anlaşılmaya çalışılacağı bir yerdir. Psikoterapide amaç, kişinin kendi hayatında yaşadığı zorlukların arkasında yatan dinamikleri keşfetmek ve daha işlevsel döngülere dönüştürmektir.

Psikoterapide sadece günün problemi, günün koşullarında, o gün anlatıldığı kadarıyla ele alındığında kalıcı bir iyilik haline ulaşmak zordur. Bu nedenle daha derin bir bakış açısı ve değişim sağlanabilmesi için, bütünsel bir yaklaşımla kişinin çocukluk deneyimleri, tekrar eden davranış ve ilişki döngülerini çalışılır.

https://www.butunpsikoloji.com/
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bütün Psikoloji
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Melis Kısmet
Adres: Esentepe Mah. Keskin Kalem Sk. No:15/1 Şişli/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 5017040
Web Sitesi: www.butunpsikoloji.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bütün Psikoloji firma bilgileri. Bütün Psikoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bütün Psikoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bütün Psikoloji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-10-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.