Büyükçekmece Çilingir

Şirket Hakkında
İstanbul en gözde ilçesi olan büyükçekmecede çilingirlik işi profesyonel bir meslektir ve isin ehlinden alınmak zorundadır. Bulunduğunuz her eve ve iş yerine ihtiyacı olanlara ayırt etmeden doğru malzeme kullanmayı tercih ederiyoruz. Akla gelebilecek zorlu güvenlikli kapı açma , kilit değiştirme, özel kilitler, kapı oto cilingir, kasa cilingir, güvenlik sistemleri ile yanınızdayız. buyukcekmece cilingir firmamızında işimiz referans'ımızdır. Dikkat etmeniz gereken korsan çalışanlardan hizmet almamaktır. Anahtarlarınızı kaybettiğinizde, kapıyı çekip anahtarlarınızı evin içerisinde unuttuğunuzda komsunuzun balkonundan, penceresinden evinize geçmeye çalışarak evinizin kapısını değil hayatınıza, canınıza mal olacak kapıları açmayalım. Büyükçekmece çilingir arayın, en geç 20 dakika içerisinde ustamız kapınızda olsun. Kapılarınızın kilitlerini kapıya zarar vermeden açması bizim meslek ustalığımızdır. çilingircilik işini En iyi şekilde mesleğimizi büyükçekmece anahtarcı olarak gece gündüz 24 saat kaliteli ve kale kilit anahtarcı ve garantili hizmetle sizin için buyukcekmece cilingir uzman elamanlarımızla her an kapınızdayız. http://www.buyukcekmececilingiri.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Büyükçekmece Çilingir
Sektörü: Güvenlik » Kapı kilitleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: ercan zengin
Adres: büyükçekmece istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5282105
Web Sitesi: http://www.buyukcekmececilingiri.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Büyükçekmece Çilingir firma bilgileri. Büyükçekmece Çilingir adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Büyükçekmece Çilingir ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Büyükçekmece Çilingir firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.