Büyükşehir Su Deposu Temizliği Ve İzolasyonu

Şirket Hakkında
Hemen Fiyat Al : 0 ( 544 ) 791 02 29 | https://buyuksehirsudeposu.com/su-deposu-temizligi/

Sağlığımız için hayati önem taşıyan su depoları Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan 08.08.2007 tarih B.10.TSH.0.10.00.04 sayılı numaralı genelgeye göre su deposu bulunan bina ve işyerlerinin depolarında belirli periyotlarda ( su kesintisi olduğu dönemlerde 3 ayda bir, diğer dönemlerde 6 ayda bir ) su deposu temizliği ve bakımı yaptırılarak dezenfeksiyonu sağlanmalıdır.

Su deposu bakım, temizlik ve izolasyon ile ilgili tüm detaylara yazımızın devamından ulaşabilirsiniz veya 7/24 telefon, whatsapp, email , sosyal medyadan tüm sorularınıza 100% müşteri memnuniyeti ile cevaplamaya hazırız.

Su deposu temizliği yapılmamış depolarda aylarca bekleyen suyu içmesek bile, domuz gribi (H1N1) tehlikesinin en önemli önleyicisi olan; ellerin temizliği, sebze ve meyvelerin yıkanması, banyo ve tuvalette kullanımı, dişlerimizin fırçalanması, bulaşık ve çamaşır yıkanması ile de, sudaki mikroplar vücudumuza girmektedir. (Tifo, Tifüs, Dizanteri, Kolera ve Hepatit, Lejyoner gibi hastalıklar yayılmaktadır.)

Önemli Bilgi : Sağlığımız için hayati önem taşıyan su depoları Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan 08.08.2007 tarih B.10.TSH.0.10.00.04 sayılı numaralı genelgeye göre su deposu bulunan bina ve işyerlerinin depolarında belirli periyotlarda ( su kesintisi olduğu dönemlerde 3 ayda bir, diğer dönemlerde 6 ayda bir ) su deposu temizliği ve bakımı yaptırılarak dezenfeksiyonu sağlanmalıdır.

Teklif Al - 0 ( 544 ) 791 02 29
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Büyükşehir Su Deposu Temizliği Ve İzolasyonu
Sektörü: İnşaat / Emlak » Tesisat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Harun Binici
Adres: Şemsipaşa Mah. 41.sok No:31 D:9 Küçükköy / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5376066
Web Sitesi: https://buyuksehirsudeposu.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Büyükşehir Su Deposu firma bilgileri. Büyükşehir Su Deposu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Büyükşehir Su Deposu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Büyükşehir Su Deposu Temizliği Ve İzolasyonu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-10-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.