Büyüktemiz Mak.otom.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
BÜYÜKTEMİZ MAKİNA OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

Otuz yılı aşkın geçmişinden gelen tecrübesini, yeni neslin dinamizm ve girişimci ruhuyla birleştiren Büyüktemiz Makina Otomotiv Yedek Parça Sanayi ve Otomotiv, iç dinamiklerinde sahip olduğu enerji, estetik ve teknolojisini bugün tam anlamıyla ürünlerine yansıtıyor. Üretmiş olduğu ürünlerin estetik yapısında, mekanik performansı artırıcı yönde önemli değişikliklere giden Büyüktemiz Makina Otomotiv Yedek Parça Sanayi ve Otomotiv kullanımı kolay, ergonomik, yüksek kaliteye sahip ve uzun ömürlü ürünlerini tüketicinin beğenisine sunuyor. Üretimindeki ve ürünlerindeki yüksek kalite, estetik tasarım, kullanım kolaylığı ve uzun ömür, bugün Titem ürünlerini aranılan hale getirmiştir.

Konya Organize Sanayi bölgesinde 2000 m² kapalı alanda üretimine devam etmekte olan ve Türkiye'de yaygın dağıtım kanallarına, servis ağına sahip olan Büyüktemiz Makina Otomotiv Yedek Parça Sanayi ve Otomotiv, koşulsuz müşteri memnuniyetini benimsemiştir. Gelişen pazar şartları içinde, büyük bir pazar payına sahip olan ve teknolojiye hızla adapte olan Büyüktemiz Makina Otomotiv Yedek Parça Sanayi ve Otomotiv; Ar-Ge çalışmaları ile daha iyiye ulaşmanın gayreti içerisindedir. Kalite ve güvene verdiği önemi ürünlerine tamamıyle yansıtan Büyüktemiz Makina Otomotiv Yedek Parça Sanayi ve Otomotiv tüm ürünlerini ISO 9001 ve TSE kalite standartlarına göre üretmektedir. Deneyimli satış ekibi ile satış öncesinde tüketicinin ihtiyacına uygun ürünleri öneren ve ihtiyaçları eksiksiz ve zamanında yerine getiren Büyüktemiz Makina Otomotiv Yedek Parça Sanayi ve Otomotiv, aynı titizliği satış sonrasında da gösteriyor ve yedek parçada sınırsız desteklediği servis ağı ile müşterisini yalnız bırakmıyor. Büyüktemiz Makina Otomotiv Yedek Parça Sanayi ve Otomotiv yurt içi ve yurt dışındaki fuarlarda da yeni tasarımlarıyla adından sıkça söz ettirerek, sürekli gelişmeyi ve yenilenmeyi hedefleyen yapısı ile Otomotiv sektöründe pazarda bir paya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Büyüktemiz Mak.otom.san.tic.ltd.şti
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: ali büyüktemiz
Adres: Organize San.Böl.Işıktepe Sok. No:7 Selçuklu konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2335651
Web Sitesi: www.titem.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Büyüktemiz Mak.otom.san.tic.ltd.şti firma bilgileri. Büyüktemiz Mak.otom.san.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Büyüktemiz Mak.otom.san.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Büyüktemiz Mak.otom.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.