Buzlusan Tarım Aletleri

"ÜRÜNLERİNİZE BEREKET KAZANDIRIR."

Şirket Hakkında
1981 yılında MAHMUT BUZLU ve ORHAN BUZLU tarafından kurulan şirketimiz, tarım makine ve yedek parçaları satarak, Adana’da tarım sektöründeki öncü kuruluş olarak yerini almıştır. Çukurova çiftçisini, tarımda kullanılan en teknolojik ve en verimli makineleri ile buluşturmuştur.

1996 yılına kadar bu şekilde faaliyetini devam ettiren firmamız, önceden sattığı makinelerdeki eksiklikleri fark ederek 1996 yılından sonra değerli çiftçilerimize daha iyi hizmet sunabilmek için 2000m2 kapalı alanda kendi üretimine başlamıştır. 1996 yılından önce kendi tasarımı olan pistonlu pompayı, daha sonrada mebranlı pompayı üretmeye başlamıştır.

BUZLUSAN ilaçlama makineleri, modern mühendislikle birlikte tarla ve bahçe tecrübesini birleştirip, ürünlerinin kullanımını ve kalitesini her geçen sene arttırmaktadır. Üretim hızımızı her geçen yıl artırarak yolumuza devam etmekteyiz. Makinelerimizde, çiftçilerimizin beklentilerini ön planda tutarak, üretimimizi bu doğrultuda gerçekleştirmekteyiz.

2012 yılından itibaren Adana’ya ikinci fabrikasını açan firmamı, müşterilerimize daha hızlı hizmet verebilmek adına, 3000m2 ek fabrikasında hizmete girmiştir.

Dünya’daki inovatif gelişmeleri yakından takip ederek, Türk tarımına; en iyi ve en yenilikçi şekilde fayda sağlamaktadır. Bu sayede Türk tarımının gelişimine yardımcı olmaktadır.

BUZLUSAN ilk olarak TSE tarafından belirlenen hizmet standardı kriterlerine uygun üretim yaptığını kanıtlayarak, TSE belgesi almıştır. Kalite yönetim sisteminin, uluslararası kalite sistemlerine uygunluğunu ispatlamak için ürünlerinin, üretildiği sistemin TS-EN-ISO 9001 şartlarına uygun kalite yönetim sistemini geliştirerek uygulamaktadır.

BUZLUSAN markası, her şeyden önce kendine ait pazarında güven demektir. Kalite anlayışımız, sürekli gelişimiyle fark yaratan bir kültüre sahiptir. Bu da bizi sürekli iyileşme, daha iyi, daha yeniyi aramaya itmektedir. Müşterilerimizi iş ortaklarımız olarak kabul ediyoruz. Rekabette öne çıkmanın gerekliliklerini sürekli
Buzlusan Tarım Aletleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Buzlusan Tarım Aletleri
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: BUĞRA BUZLU
Adres: MERKEZ :KARATAŞ CAD.HAVUTLU MAH.NO :733 /A ŞUBE :ADANA -CEYHAN KARAYOLU ÜZERİ 12.KM İNCİRLİK BUL.NO:75 A/B
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 3363658
Faks: (322) - 3363912
Web Sitesi: www.buzlusan.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
POLİETİLEN VEYA FİBERGLAS DEPO , B/80 VEYA COMET (İTALYAN)MEMBRNLI POMPA , HİDROLİK KARIŞTIRICI, DEPO DOLDURUCU SİSTEMİ, KUYRUK MİLİNDEN HAREKET, KURT...
İlan Talep ve Teklifleri
400- 500 - 600 -800 Lt Asılır Tip Tarla Pülverizatörü
POLİETİLEN VEYA FİBERGLAS DEPO, B/80 VEYA COMET (İTALYAN) MEMBRANLI POMPA, HİDROLİK KARIŞTIRICI, DEPO DOLDURUCU SİSTEMİ, KUYRUK MİLİNDEN HAREKET ...
Eagle 1021 Tarla İlaçlama Makinesi.
POLİETİLEN 800-1000 LT DEPO.COMET İTALYAN POMPA.HİDROLİK KARIŞTIRICI.GÜÇLENDİRİLMİŞ ÜÇ NOKTA ASKI SİSTEMİ.KUYRUK MİLİNDEN HAREKET .KANATLARDA AMOR...
1000 Lt Otomatik Tarla İlaçlama Makinası.
POLİETİLEN DEPO 800 VEYA 1000 LT.COMET İTALYAN POMPA.HİDROLİK KARIŞTIRICILI .GÜÇLENDİRİLMİŞ ÜÇ ASKI SİSTEMİ .KUYRUK MİLİNDEN HAREKET .KANATLARDA A...
Optımax 15 -18-21-24 Metre İlaçlama Makinası .
TRAKTÖRÜN GEÇTİĞİ HER YERDEN KANAT DA GEÇER .TRAFİKDE TAŞIMA SIKINTISI YOKTUR.TRAKTÖRÜN GEÇTİĞİ HERYERDEN KANAT KOLAYLIKLA GEÇMEKTEDİR. HİÇBİR SIK...
Buzlusan Tarım Aletleri firma bilgileri. Buzlusan Tarım Aletleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Buzlusan Tarım Aletleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Buzlusan Tarım Aletleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.