Buzmak Marmara

Şirket Hakkında
Buzmak Marmara, İstanbul ili Bayrampaşa Maltepe caddesi Bayrampaşa vergi dairesi yanı Maltepe durağı adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Yavuz Demir dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Buzmak Marmara
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Yavuz Demir
Adres: Bayrampaşa Maltepe caddesi Bayrampaşa vergi dairesi yanı Maltepe durağı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 4242334
Web Sitesi: www.buzmakteknikservis.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
BUZKAP MARKA İKİNCİ EL YAŞ PASTA DOLAPLARI VE ISITICI BÖREKLİK KOMPLE BİR PASTANE ÖN MÜŞTERİ KARŞILAMA GRUBU 1 YILLIK ÇOK TEMİZ MALZEMELER UYGUN FİY...
2012 yılının en popüler Pasta dolapları, restaurant dolapları, cafe dolapları, böreklikler tartışmasız taş dekorlu ve led aydınlatmalı dolaplardır. T...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Buzmak Marmara firma bilgileri. Buzmak Marmara adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Buzmak Marmara ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Buzmak Marmara firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.