Byks Bodrum Yapı Kimyasalları Ltd Şti

Şirket Hakkında


BYKS Bodrum Yapı Kimyasalları Lojistik Müh. ve İnş. Taah. Turizm San. İth. İhr. Tic Ltd. Şti.


BYKS, “Bodrumda ki Deponuz” sloganıyla yapı kimyasalları sektörünün lider firmalarından BASF Yapı Kimyasalları Sanayi AŞ’nin fikir önderliğinde Bodrum, Didim ve Milas distribütörü olarak 2006 yılında kurulmuştur.


BYKS, 2006 yılında pazarın beklentilerini tespit ederek, bayisinin yanında olma prensibiyle kurmuş olduğu bayilik organizasyonuna modern stoklama alanları ve lojistik araçlarıyla hizmet vermeye başlamıştır.


BYKS, Bayi veya projelerde aynı dili konuşabilen kadrosu, hızlı servis ağı ve güler yüzü ile pazarın ve bayilerinin güvenini kazanmıştır. Hedeflerini bayileriyle birlikte gerçekleştiren BYKS, distribütörlük sistemine zamanla sektörün öncü markalarından BASF, ENTEGRE, PROTEKOR, FOCUS MEMBRAN, BTM, HEMEL, LAFARGE DALSAN, DÖRKEN VE İZOCAM firmalarının ürünlerini de dâhil etmiştir. Yeni distribütörlüklerle güçlenen ve bilinirliliğini arttıran BYKS büyümenin gerektirdiği sorumlulukların farkında olarak fiziki ve beşeri yatırımlar yapmaktadır.


BYKS, 13.04.2008-21.04.2008 tarihleri arasında 103. Çin İthal ve İhraç ürünleri fuarını ziyaret etmiştir. Distribütörlük anlayışını ve bölgesini genişletme düşüncesinde olan firma bu konuda çalışmalarına devam etmektedir.


BYKS, Teknolojiyle küçülen dünyamızda büyüyen bir marka olmak için 2010 yılında da “Hedef Sürdürülebilir Büyümek “ sloganıyla faaliyetlerine devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Byks Bodrum Yapı Kimyasalları Ltd Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: ERALP ERGİN
Adres: YOKUŞ BAŞI MAH CEVAT ŞAKİR CAD NO:247 BODRUM MUĞLA
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 3130346
Web Sitesi: www.byks.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Byks Bodrum Yapı firma bilgileri. Byks Bodrum Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Byks Bodrum Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Byks Bodrum Yapı Kimyasalları Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.