Bylog Lojistik

Şirket Hakkında
2006 yılında kurulan ByLog Lojistik; kurumlara, ulusal ve uluslararası ölçekte kapıdan kapıya, kara, hava, deniz, demiryolu, kreyojenik – basınçlı gaz, tehlikeli madde, dökme yük taşımacılığı ve lojistik danışmanlık hizmetleri sunuyor.

İstanbul'da merkez, Ankara, Kocaeli, Eskişehir, Gaziantep, Konya ve Kayseri başta olmak üzere birçok ilde; depolama tesisi, demiryoluyla taşımaya uygun konteynır, çekici, geniş konteynır, depolama sahaları, yükleme boşaltma araç ve ekipmanlarıyla müşterilerine özel taşıma çözümleri geliştiriyor

Müşterilerinin tüm lojistik ihtiyaçlarını karşılayabilmek için daha kapsamlı ve müşteri odaklı servis vermeyi hedefleyen ByLog Lojistik; işletmeleri birden fazla lojistik şirketiyle bağlantı kurma yükünden kurtararak, üretim süreci sonrasından, hedeflenen lokasyonlara, ihraç limanlarına ya da nihai kullanıcıya kadar olan bütün aşamalarda hızlı ve kaliteli hizmetiyle destek veriyor.

ByLog Lojistik sevkiyat sürecini yönetirken, müşterilerinin maliyetlerini azaltmayı amaçlayarak; hızlı, hatasız ve daha verimli bir lojistik akış sağlamaya yönelik seçenekler sunuyor.
Bylog Lojistik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bylog Lojistik
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Taşımacılık / Nakliye Diğer
Yetkili Kişi: SELÇUK ARSLAN
Adres: YENİŞEHİR MAH. BATTALGAZİ SOK. NO:2/2 ATAŞEHİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3986398
Web Sitesi: www.bylog.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bylog Lojistik firma bilgileri. Bylog Lojistik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bylog Lojistik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bylog Lojistik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.