Bylore

Şirket Hakkında
Google’da reklam vermek" nedir?
Google Adwords, Google’da arama yapıldığında sağ dikey kolonda çıkan reklam programıdır. Web sitesi sahipleri, online bir arayuz uzerinden siteleriyle ilgili çeşitli anahtar kelimeler seçip bir bütçe belirler ve her anahtar kelimenin popüleritesine ve değerine göre açık artırma yöntemi ile (örneğin, “estetisyenlik kursu ” kelimesi tıklama başına 35 cent; “güzellik uzmanlığı kursu” 40 cent gibi..) bütçesini günlük olarak takip ederek yönetir.

Google AdWords Reklam niye Google AdWords hizmeti sunuyor?
Çogu firma Google’da yapılan aramalarda reklamının görüntülenmesini sağlayacak anahtar kelime ve hedef kitle seçimi konusunda bilincsiz oldugu icin ilgisiz kelimeler için çok yüksek bütçeli reklam bedelleri ödemektedir. Dolayısıyla, Google AdWords Reklam Ajansı bu firmaları Google reklamlarıyla tanıştırmak üzere promosyon kuponu oluşturmuş, ve firmaların reklam bütçelerini en iyi şekilde yönetebilmeleri için anahtar kelime ve slogan seçiminde destek vermektedir.

Google’a direkt başvuru yaptığımda promosyon kuponundan faydalanabilir miyim?
Promosyon kuponu Google AdWords Ajansý üzerinden yaptığınız başvuruda geçerli olacaktır. Google’a yapılan bireysel başvurular ile Google AdWords Qualified Company firmalar üzerinden yönetilen reklam bütçeleri karşılaştırıldığında, Google Adwords Qualified Company sertifikasına sahip firmalar tarafından yönetilen reklamlarınızla hedef kitlenize daha düşük bütçelerle ulaşabildiğiniz görülmektedir.

Daha önce Google’da reklam vermiştim; bu promosyondan faydalanabilir miyim?
İndirim kuponu sadece AdWords Reklam Ajansı ile Google’da ilk kez reklam verecek firmalar için geçerlidir. AdWords Reklam Ajansı, AdWords reklam yönetiminizi üstlenerek daha düşük bütçe ile daha yüksek geri dönüş kazanmanızı sağlamaktadır.

Reklamlarım ne kadar süreyle görüntülenecek?
Reklamlarınız, belirlediğiniz anahtar kelimelerle ilgili arama yap
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bylore
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: bylore
Adres: Zeytinlik Mah. Ray Sok. No:1 Kat : 2 Daire 24 Bakırköy -İSTANBUL - TR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5715602
Web Sitesi: www.adwordsmusterimerkezi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bylore firma bilgileri. Bylore adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bylore ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bylore firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.