Bys Fashion

Şirket Hakkında
Firmamız MG Tekstil 1996 yılında İstanbul’da kurulmuş olup, Penye Örme kumaş fason üretimi ile tekstil sektörüne girmiş ve 2005 yılından sonra ham ve boyalı kumaş satış hizmetine de başlamıştır .2009 yılında Bys fashion olarak hazır giyim imalatına başlamıştır.

Bizim Ürünler ;

Dünya Çapında üretim gereksinimleri için en kaliteli kumaşlar sunuyor.
Süprem kumaş, Lakoste Kumaş, İnterlok kumaş, İki İplik, Üç İplik, Kaşkorse 2*2, Ribana kumaş, Viskon kumaş, Ringel kumaş

Örme grubu bay, bayan, çoçuk t-shirt, polo shirt, çoçuk giyim, pijama, sweatshirt, alt üst eşotman takım , bady v.s

Hedefimiz : ihracat kapasitemizi artırmak ve daha kaliteli ürünler yaparak yurt dışı ihracat rakamını daha yukarılara taşımak.Bu hedefe ulaşmak içinde uzman ve deneyimli bir kadro ile nitelikli ürünlerle toplam kaliteyi ön planda tutarak sizin gibi değerli firmalarla çalışmak.

Misyonumuz : Şirketimizin kalite değerini ön plana çıkararak nitelikli ürünler yapmak ve ihracat rakamlarımızı daha üst seviyelere çıkarmak .Bu sebeple Çalıştığımız firma sayısını artırmak ve devamında müşterilerimize daha kaliteli ve daha nitelikli ürünler yapmak.

Vizyonumuz :Ülke ekonomisine katkıda bulunurken. İstihdam yaratmak ve markalaşmak bunun yolunda ilerlemek .
Bys Fashion
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bys Fashion
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Sevim Şen
Adres: Güneşli Bağcılar İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4952417
Web Sitesi: www.bysfashion.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Penye bayan pijama takımı
Polo yaka lakost t-shirt
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bys Fashion firma bilgileri. Bys Fashion adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bys Fashion ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bys Fashion firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.