C&a Turizm Seyahat Yolcu Taş. Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
Deneyimli kadrosuyla 2009 yılı itibariyle çağdaş dinamik ve yenilikçi bir zihniyetle faaliyete geçen C&A TURİZM olarak siz değerli müşterilerimize hak ettiğiniz kaliteli hizmetin konforunu yaşatma ilkesiyle yola çıkmıştır.

Kaliteyi uygun fiyat avantajıyla birlikte sunmaktan yana olan firmamızın fiyat avantajının ötesinde hizmet kalitesinden ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışından dolayı tercih edilmesi bizimde en büyük tercihimiz ve arzumuzdur.

Transfer , Şöförlü Servis, Tam Gün / Yarım Gün Şehir Turları ve Lüks Araç Kiralama Servisi, Otel Rezervasyonları, Özel Şoför hizmetleri, Toplantı ve seminer organizasyonları ile hizmetinizdeyiz.

C&A Turizm ailesi olarak biz sizleri bu konforu yaşamaya davet ediyoruz.

C&a Turizm Seyahat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: C&a Turizm Seyahat Yolcu Taş. Tic. Ltd. Şti
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: Cevahir Aloğlu
Adres: İÇERENKÖY MAH. MERKEZ CAMİ SOK. No:45/7 ATAŞEHİR-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5776667
Web Sitesi: www.caturizm.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
C&a Turizm Seyahat firma bilgileri. C&a Turizm Seyahat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda C&a Turizm Seyahat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

C&a Turizm Seyahat Yolcu Taş. Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.