Cabello

Şirket Hakkında
şirketimiz kozmetik sektöründe imalat-ihracat-ithalat yapan bir firmadır.yerli ve yabancı birçok firmaya fason üretim yapmakla beraber CABELLO markasıyla ürünlerini toptancılara pazarlamaktadır.ürünlerimiz kozmetik yönetmeliğine uygun olup el değmeden hijyenik ortamda üretilmektedir.ürünlerimiz ağda gurubu ve oksidan..vb dir
Cabello
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cabello
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: hüseyin bozova
Adres: sanayi cad. n.83 ödemiş sanayi sitesi ödemiş
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 5454535
Faks: (232) - 5454535
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kozmetik
şirketimiz kozmetik sektöründe imalat-ihracat-ithalat yapan bir firmadır.yerli ve yabancı birçok firmaya fason üretim yapmakla beraber CABELLO markası...
Cabello firma bilgileri. Cabello adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cabello ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cabello firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.