Cadde Motor Oto Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
CADDE MOTORS OTO TİC.LTD.ŞTİ.



2003 yılında İstanbul Kadıköy'de Sn.Faiz KÖPRÜLÜ tarafından aile şirketi olarak kurulmuştur. Sn. Faiz KÖPRÜLÜ' nün otomobil sektöründeki deneyimleri 1995 yıllarına dayanmaktadır. Kadıköy Dereağzında 1.000 m2'lik showroom' da Subaru markasının sıfır ve ikinci el araç satışının yanında diğer marka araçlarında satış hizmetleri , Ataşehir K.Bakkalköy' deki toplam 2.000 m2 alanda yetkili servis , yedekparça ve aksesuar hizmetleri sunulmaktadır.



Müşterilerinden aldığı güç ile büyümesini hızla sürdüren Cadde Motors 2008 yılında Cadde Motors sigorta şirketini kurarak sigortacılık alanında da faaliyet göstermeye başlamıştır.



CADDE MOTORS OLARAK DEĞERLERİMİZ ;



En iyiyi hedefleriz,
Memnuniyeti sağlarız,
Sorumluluk alırız,
Güven veririz,
Cadde Motor Oto
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cadde Motor Oto Tic.ltd.şti.
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
Yetkili Kişi: FAİZ KÖPRÜLÜ
Adres: Zühtüpaşa Mah.Reşitpaşa Sok. No:42 Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5502717
Web Sitesi: www.caddemotors.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cadde Motor Oto firma bilgileri. Cadde Motor Oto adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cadde Motor Oto ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cadde Motor Oto Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.