Çadem Çağdaş Diller Eğitim Merkezi

Şirket Hakkında
Kocaeli’nin önde gelen dil öğretim kuruluşlarından ÇADEM Çağdaş Diller Eğitim Merkezi 1978 yılından beri hizmet vermektedir. Kurumun en büyük özelliği kendisini, işini ciddiye alması ve bu konuda ödünsüz olmasıdır. En iyi reklamın kursiyerlerinin başarısı olduğunu kabul etmiştir. Zaman zaman yapılan anketlerde ve internet sitesindeki forumlarda kursiyerlerinin hemen hemen herkesin bir tavsiye üzerine geldiği görülmüştür.


Yabancı Dil eğitiminde İlk lere imza atmayı bir misyon kabul eden Çadem, Kocaeli de bir ilki daha gerçekleştirerek, Marmara bölgesinde İstanbul dan sonra ikinci şehir olarak Toefl-Ibt Sınav merkezi olmuştur.


Uzman Eğitim Kadrosu ve Öğrencinin hedefini kendi hedefi kabul eden misyonu ile
Çadem, Uzakları yakınlaştırmaya devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çadem Çağdaş Diller Eğitim Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Kursu
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Dil Kursu
Yetkili Kişi: BERAT İNALTAY
Adres: Fethiye Cad. Tarihi Hamam Karşısı Tokoğlu Sok. No:7
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3216173
Web Sitesi: www.cademkursu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çadem Çağdaş Diller firma bilgileri. Çadem Çağdaş Diller adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çadem Çağdaş Diller ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çadem Çağdaş Diller Eğitim Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.