Çadır Merkezi

Şirket Hakkında
Düğün, Konser, Sergi, Açılış, Toplantı, Fuar, Kongre, Temel atma töreni, Festival ve Kokteyl organizasyonları için Kiralık çadır, Masa, Sandalye, İklimlendirme, Zemin & Podyum, Halı, Koltuk & Oturma grubu, Bar sistemleri, Elektrikli & Dijital cihazlar vb. daha birçok kaliteli ekipmanı ve deneyimli ekibi ile hizmet vermektedir.

Deneyimli proje & tasarım bölümümüz sayesinde etkinliği yapacağınız alanın detaylı rölöve çalışmaları sonrasında, gerçekleştirmek istediğiniz etkinlikte kullanılacak bütün ürünlerin ölçülü yerleşimi ve 3 boyutlu tasarımı bilgisayar ortamında yapılmaktadır.

Bu sayede etkinlik öncesi görsel düzen hakkında fikir edinebilir, revizyon yapabilir ve yerleşim netleştikten sonra müşterilerinize sunum yapabilirsiniz, sonrasında ise aklınızda soru işareti kalmadan ve gönül rahatlığıyla etkinliğinizi eksiksiz ve hatasız bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Çadır Merkezi, organizasyonunuz için gerekli olan "bütün malzemeleri tek elden kiralama- nın" kolaylığının yanı sıra maddi ve manevi avantajlarını da siz değerli müşterilerine sunmaktadır.
Çadır Merkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çadır Merkezi
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Tayfun AKTAŞ
Adres: Yenidoğan Mh. Abdi İpekçi Cd. Hançer Sk. No:26
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4779669
Faks: (212) - 4799669
Web Sitesi: www.cadirmerkezi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çadır Merkezi firma bilgileri. Çadır Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çadır Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çadır Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.