Çadırcı

Şirket Hakkında
Vizyonunu adından gelen sonu olmayan Gök ve Denizden alan kuruluşumuz 1992 yılından itibaren sizlere hizmet vermek için sektöründe bulunmaktadır. Misyonumuz, sizin isteklerinizi en kaliteli ve en az maaliyetle yerine getirmek, bunu felsefe edinerek size hizmet vermek için varlığını devam ettirmektir.

Vizyonu geniş ve eğitimli çaışanlarımız ile her türlü talebi hiçbir değişiklik ve eksik olmadan yerine getiren firmamız, bu sayede müşterilerimizin güvenini kazanarak sektöründe markalaşmıştır.

Bize ulaşın size en kısa zamanda en ucuz fiyatlarla istediğiniz ürünü hazırlayalım...


branda, branda, cadir, cadır tekne brandası, yat brandası, branda, tekne brandası, yat brandası, kamp cadırı, kamp çadırı, güneşlik, gölgelik, akrilik, kumaş, otağ çadırı, minder, armut minder, pilsa, yazlık, ramazan çadırı, fuar çadırı, inşaat brandası, iftar çadırı, mafsallı tente, körüklü tente, yarasa tente, branda, polyester, çadırcı, çadır, çadırcılar, tenteci, tente, brandacı, brandaci, brandacılar
Anahtar Kelimeler: Cesurbranda, branda, branda, cadır, cadur, Branda çadır, çadır, branda, çadır branda , tente, çadırı, brandası, tentesi, çadırcısı, brandacısı, tentecisi, çadırlar, brandalar, tenteler, santiye, şantiyeci, santıyecı akrilik, buz bar cafe, festival brandası , fuar fuar tentesi , fuar, gaziosmanpaşa, gergili branda, gölgelik, güneşlik , iftar brandası, iftar çadırı, insaat tentsi, inşaat, istanbul , çadır, cadir, çadırcı, cadir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çadırcı
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Kış Bahçesi
Yetkili Kişi: SALİH GÖKDAŞ
Adres: İMÇ 4.BLOK 4417 UNKAPANI
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5208711
Web Sitesi: www.gokdenizbranda.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çadırcı firma bilgileri. Çadırcı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çadırcı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çadırcı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.