Caf Business Career Academy

"Eğitim de Uluslararası Kalite"

Şirket Hakkında
Uyguladığı sertifika ve seminer programları ile iş hayatında Türkiyenin başarı simgesi olmuş isimleri, Türkiyenin geleceğine taşıyan CAF Business Career Academy; bünyesinde bulunan akademisyen ve mesleğinde markalaşmış birçok konuşmacıyı, bugünün, geleceğin lider ve yöneticilerinin kariyer yolculuklarında bir araya getirmektedir. CAF Business Career Academy, kurum ve kuruluşların organize ettiği konferans, toplantı ve seminerlerde; bireylerin ve kurumların gelişimlerine katkıda bulunmak ve sektör körlüğünü gidermek, farklı sektörler arasında güçlü ve etkin bilgi paylaşımını desteklemek ve iş dünyası trendlerinin paylaşılmasına öncülük etmek amacıyla; kişisel gelişim, pazarlama, strateji & planlama, teknoloji, yönetim, iletişim, liderlik, finans, sanat, marka, yaratıcılık.reklam vb. ana konular üzerinde uzmanlaşmış konuşmacıları, kurum ve kuruluşların ihtiyacına yönelik konferans ve özel organizasyonlar ile buluşturmaktadır. Aynı zamanda şirket organizasyonları ve yıllık vizyon toplantıları için konsept geliştirerek komple bir hizmet sunmaktadır.
Caf Business Career
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Caf Business Career Academy
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: CAFER fİDAN
Adres: Şeyhli Mh. Parseller Sk. No:17 Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3783433
Faks: (216) - 3787700
Web Sitesi: http://www.cafbusinesscareeracademy.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Caf Business Career firma bilgileri. Caf Business Career adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Caf Business Career ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Caf Business Career Academy firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.