Çağ Değirmen

Şirket Hakkında


Çağ Değirmen Paketleme Makineleri ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla tecrübeli kadrosu ve teknik personeli ile sektördeki faaliyetine başlamıştır.

Gelecekte de kaliteden ödün vermeden çalışanları ile birlikte bu sayıyı yükseltmeyi hedeflemektedir. Firmamız her geçen gün daha kaliteli ürünler ve daha kapsamlı destek sağlamak amacıyla gelişmektedir. Firmamız her zaman ürünlerin en iyisini yapmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır. Kuruluşundan itibaren tecrübe, kalite ve güvenilirliği ilke edinmiştir.

Değişen ve gelişen müşteri beklentilerine uygun olarak firmamızda kendini geliştirmektedir. Müşterilerimizin ihtiyaç duyacağı ürün ve ekipmanlarda ismimizin aranılan firma olması gayesiyle sektördeki faaliyetimizi sürdürmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çağ Değirmen
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
İkincil Sektörü:Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: Mustafa Yavuz
Adres: zafer san.horozluhan mah.koçlar sk.NO:9 selçuklu /konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2489900
Web Sitesi: www.cagdegirmen.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çağ Değirmen firma bilgileri. Çağ Değirmen adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çağ Değirmen ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çağ Değirmen firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.