Cagdas Textıle

Şirket Hakkında
Şirketimiz erkek dış giyiminde gömlek ve ayrıca t-shirt üretmektedir . bulunduğumuz bölgenin en büyük üretim yerlerinden birine sahip olmakla birlikte en yüksek teknolojili makinalara sahip olarak, 140 elemanla ( bay-bayan ) ürünlerin daha temiz ve istenilen gün ve saat de çıkmasını sağlıyoruz.Bügüne kadar çalıştığımız firmalardan bazılarını örnek vermek gerekirse ; UPTOWN, CELİO, DANİEL HACCTER, CİPO BOXX, DAMAT, TOMY HİLFİGER ve benzeri firmalarla çalışmış ve hala çalışmaktayız. Ayrıca kendi etiketimiz olan ULİSSE, ALEXANDER GARCİA adlı etiketlerle mağazalara birbirinden kaliteli ürünler vermekteyiz. Bizimle çalışmaktan hiç pişman olmazsınız .
SAYGILARIMIZLA ---- CAGDAS TEXTILE
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cagdas Textıle
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: MESUT BEYHAN
Adres: Eski Edirne Asfaltı İmren İş Merkezi No:618 Kat:1 SULTANGAZİ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 2627233
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Erkek Gömlek-satış
her türlü spor veya klasik kaliteli gömlekler üretilip veya satılabilir . isterseniz 11$ dan başlayan fiyatlarla ürünleri mağazınıza kadar herşey için...
Cagdas Textıle firma bilgileri. Cagdas Textıle adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cagdas Textıle ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cagdas Textıle firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.