Çağın Mühendislik İnş. Otom. Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
Sektörde 17 yıllık deneyime sahip olan Salih Kaya tarafından ocak 2009 yılında kurulan Çağın Mühendislik İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti. , tescilli “Baroque Dekor “markasıyla faaliyete başlamıştır. Kurulduğu ilk yıl 500 m2 kapalı alana sahipken, yakaladığı ve süreklilik arz eden büyüme ivmesiyle birlikte ikinci yıl 1.000 m2 kapalı alanda faaliyetine devam etmiştir. Bugün gelinen noktada ise 3.000 m2’lik kapalı alanda EPS enjeksiyon üretiminin yanı sıra 9.000 m2’lik ek üretim tesisinde dekoratif dış cephe yalıtım malzemeleri üretimiyle toplam 20.000 m2’lik alanda üretim faaliyetlerini yürütmektedir. Kurulduğu 2009 yılında 6 kişilik bir ekiple yola çıkmış olan Baroque Dekor, günümüzde yaklaşık 70 kişilik bir istihdama ulaşmış olup kısa vadeli hedeflerinde bu sayıyı 100 kişiye çıkarma hedefindedir.
Baroque Dekor polistren köpükten (EPS-XPS) üretilen iç ve dış cephe dekor ve yalıtım ürünlerinin yanı sıra balık kutusu, dondurma kutusu, fide viyolü ve muhafaza köpükleri gibi pek çok sektöre hitap eden ambalaj ürünleri de üretmektedir.
Cirosal anlamada 2013 yılında bir önceki yıla oranla %86 oranında bir büyüme oranı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu büyümeye 2012 yılı ortalarında yapmış olduğumuz enjeksiyon makinaları yatırımının ve ihracata yönelik çalışmalarımızın önemli oranda katkısı olmuştur.2014 yılı için, özellikle yılın ikinci yarısında yapmayı planladığımız yeni makine yatırımları ve kapasite artışıyla birlikte hedeflediğimiz büyüme oranı %60-70’ler civarındadır.
Özellikle son bir yıldır sürdürülen yoğun çalışmalar bu yıl başı itibariyle meyvelerini vermeye başlamış, geçen yılın son çeyreğinden itibaren ihracat satışlarımızda ciddi bir artış gerçekleşmeye başlamıştır. İhracat yaptığımız ülkeler arasında başta Kuzey Irak olmak üzere Azerbaycan, Türkmenistan, Kuzey Kıbrıs ve Almanya gibi ülkeler de yer almaktadır. Geçtiğimiz yıl ihracatımızın toplam satışlarımıza oranı %20’ler seviyesindeyken bu yıl hedefimiz %30’lara ulaşmıştır.
Çağın Mühendislik İnş.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çağın Mühendislik İnş. Otom. Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Söve
Yetkili Kişi: pınar zeytun
Adres: yeşiloba mah. uzun kavak san. sitesi 46103 sok a blok no 4/5
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 1518627
Web Sitesi: www.baroquedekor.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çağın Mühendislik İnş. firma bilgileri. Çağın Mühendislik İnş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çağın Mühendislik İnş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çağın Mühendislik İnş. Otom. Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.