Caka Cam Kalorifer Isı Teknolojileri

"DÜNYADA ve TÜRKİYEDE BİR İLK"

Şirket Hakkında
CAKA Isı Teknolojileri , Caka Cam Kalorifer markası ile birlikte 4.5 yıllık bir Ar&Ge çalışmasının 2011 yılında kurulmuş halidir. 1200 m2 üretim alanı , 480m2 Ar&Ge tesisi ile hizmetlerine devam eden İstanbul Maltepe merkezli, gelişmeye öncelik veren bir mühendislik firması olan Caka, bugün tüm dünyada ısınma sektöründe değişiklik sağlamayı hedef edinmiş vizyona sahiptir.

CAKA Ailesi

Caka şu an tüm Türkiye çapında başta İstanbul olmak üzere belli ilçelerde satış noktalarını oluşturmuş ve Ege, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Akdeniz, Marmara bölge distribütörlükleriyle CAKA markasının satışını bayileriyle beraber sağlamaktadır.

Bu büyük aileye katılmak için satış noktalarımızı tüm Türkiye çapında artırma hedefindeyiz. Bulunduğunuz bölgeye ait distribütörlerimizi inceleyiniz.

Neden CAKA?

Çevre dostu
Tasarruflu
Hijyenik
Dekoratif
Sessiz
Darbeye dayanıklı
Caka, kullanımında doğaya yararlı ürünler ortaya çıkartmak için çalışan bir firmadır.
Caka Cam Kalorifer
Ürün-Hizmetleri Hakkında
CAKA Cam Kalorifer Isı Teknolojileri Ltd. / TURKIYE(TR)
CAKA ISI TEKNOLOJİLERİ olarak dünyada bir ilk olan cam radyatör paneli sunmaktan gurur duymaktayız.
Endüstriyel tasarımı tamamen bize ait olan ürünümüzün sulu sistem, elektrikli sistem ve elektrikli aynalı olmak üzere 3 farklı model ürün portföyü bulunmaktadır.
Her üç ürünümüzde de ağırlıklı olarak cam kullanıyoruz. Camın erken ısınma ve geç soğuma özelliklerini ısı teknolojilerine uyarlayarak yeni bir ürün yarattık. Temperlenen camın kırılma düzeyini artırıp adeta kırılması zor- kurşun geçirmez seviyelere taşıdık.
Günlük hayatınızda ürünün kullanımını ise daha cazip, daha estetik hale getirmek için de temperlenen cam arasına lamine edilmiş, kullanıcının seçeceği fotoğraf uygulamalarını da kullanılabilir hale getirdik.
Sulu Sistem Cam Radyatörlerimiz, standart radyatörlere oranla içeriğinde sadece 2.5 litre su barındırmaktadır. Temperleyip lamine ettiğimiz camın geç soğuma işlemi, kombiyi yormamaktadır. Bir başka anlatımla, sık aralıklarla gaz açtırmaz ve daha az yakıt harcanmasına neden olur. Yine diğer radyatörlerle kıyaslamak gerekirse; çalıştığı ortam içerisinde ısıdan kaynaklanan toz sirkülasyonunu minimuma indirmektedir. Temizliği kolay, hijyenik bir üründür.
Elektrikli Sistem Cam Radyatörlerimiz, uzun süren laboratuvar deneylerinin sonucu projelendirilen ve ısıtma prensibinin kalbine oturtulan Karbon-Bakır katmanlarından oluşan özel alaşımdan mamuldür. Dalga boyu ışıma prensibi ile çalışır ve kopma, kırılma riski sıfırdır. Konveksiyon tekniği ile ortamı ısıtır. Isı kaynağımız, piyasadaki noktasal veya çizgisel tipte değildir. Bizim ısı kaynağımız alansal olup ortamı daha efektif ısıtmaktadır. 100 cm boyundaki bir elektrikli sistem cam radyatörümüz, günde 60 derecede 12 saat çalıştığı zaman tüm gün sadece 3 KW harcamaktadır.
Elektrikli Aynalı Cam Radyatörlerimiz ise elektrikli sistem ile aynı prensipte çalışmaktadır. Banyo gibi kullanım alanlarında el yakmaz, buhar yapmaz, temizliği kolay uzun ö
İletişim Bilgileri
Firma: Caka Cam Kalorifer Isı Teknolojileri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrikli Isıtıcı
Yetkili Kişi: şenol şahin
Adres: adnan kahveci mah.erata cad.emniyet ap.no/2 daire/4 beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8561226
Faks: (212) - 8561228
Web Sitesi: www.cakatek.com
Ürünleri
BAYİLİKLER ve DİSTRİBÜTÖRLÜKLER verilmeye devam etmektedir ELEKTRİKLİ :Dalga boyu görünür ışıktan daha kısa elektromagnetik ışınım yoluyla ısınma sağ...
BAYİLİKLER ve DİSTRİBÜTÖRLÜKLER verilmeye devam etmektedir. Doğa dostu Caka Cam Radyatörler'in %80'i sağlıklı camdan üretilmektedir. Bu ned...
Firma Tanıtımı Kurumsal CAKA BAYİLİKLER ve DİSTRİBÜTÖRLÜKLER verilmeye devam etmektedir. CAKA Isı Teknolojileri , Caka Cam Kalorifer markası i...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Caka Cam Kalorifer firma bilgileri. Caka Cam Kalorifer adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Caka Cam Kalorifer ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Caka Cam Kalorifer Isı Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.