Camasir Sepette

Şirket Hakkında
Çamaşırsepette com 2003 yılından buyana bilişim sektöründe bulunan Fam Bilişimin e-ticaret alanındaki ilk firmasıdır. 2015 yılında faaliyete giren www.camasirsepette.com çeyizlik takım, pijama, gecelik, sabahlık ürünleri ile başlamış ilerleyen zamanda diğer iç giyim ürünleri; sutyen, külot, atlet, tayt, fantezi iç giyim gibi ürünleri de ekleyip ürün yelpazesini genişletmiştir. Onlarca marka binlerce model ile kadın iç giyiminde hatırı sayılır bir yere gelmiştir. Web sitemizde kadın iç giyim haricinde erkek ve çocuk iç giyim ürünleri de bulunmaktadır , www.camasirsepette.com olarak her geçen gün çamaşır sepetindeki çeşitliliği ve kaliteyi artırmaktayız. Ekonomik, kaliteli, çekici, rahat, konforlu, sağlıklı hangisini tercih ediyorsanız o konseptde ürünlerimiz vardır.
Sanal alışveriş deki sıkıntıları biliyor, sizin rahatlıkla, güvenle alışveriş yapacağınız güvenlik önemlerini geliştiriyoruz. Tüm alışverişlerinizde kredi kartınıza komisyon uygulamadan 6 ya bölüyoruz, kredi kartı güvenliğiniz için 256 bit ssl sertifikası ile sitemizi koruyoruz.
Bizi farklılaştıran geniş ürün ve marka seçeneklerimiz müşteri odaklı satış ve sonrası hizmetlerimiz ve Türkiye'nin her yerine bir tıklama kadar yakın oluşumuzdur.

www.camasirsepette.com`a Hafta içi 09.00 – 18.00 saatleri arasında telefon ve e-posta aracılığı ile ulaşarak güvenli, kolay ve sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. www.camasirsepette.com sadece online olarak satış yapar. Fiziki bir mağazası bulunmamaktadır.

Çınar mahallesi Hafızisa sok: 1-d İdelatepe Maltepe İSTANBUL
iletisim@camasirsepette.com
0216 489 78 15
Camasir Sepette
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Camasir Sepette
Sektörü: Tekstil / Giyim » Sütyen / Bayan İç Çamaşırı
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek İç Çamaşırı
Yetkili Kişi: Camasir Sepette
Adres: Çınar Mah. Hafızisa Sk. No:1/d İdealtepe Maltepe / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4174999
Web Sitesi: www.camasirsepette.com
Ürünleri
ERKEK ÇOCUK TERMAL ATLET FANİLA
KIZ ÇOCUK TERMAL ÜST
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Camasir Sepette firma bilgileri. Camasir Sepette adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Camasir Sepette ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Camasir Sepette firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.