Can Makina & Jenerator

Şirket Hakkında
Can makine jeneratör kuruluşundan bugüne kadar dürüst, kaliteli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışan bir firma olmuştur. Firmamızın temelinde 3 D politikasını temel kabul etmiş ve buna göre hizmet üretmiştir. DOĞRU TESPİT, DOĞRU YER, DOĞRU FİYAT. İşimizde ekonomi daima müşteri memnuniyetinden sonra gelmiştir. Can makine jeneratör, temsil ettiğimiz firmalarla bir aile şeklinde çalışmayı prensip edinerek bütün halinde hareket etmeyi kural olarak sabitlemiştir.

Sattığımız jeneratörlere (ikinci el olanlarda dahil) 2 yıl garanti vermekteyiz. Montaj, periyodik bakım ve servis hizmetlerini de sağlamaktayız. Firmamız aynı zamanda Dizel gruptan Doğal gazlıya dönüşümü, sağlamakta olup çift yakıtlı jeneratörler ve ko jenerasyon gruplarda da hizmet vermektedir

TSE 12650 Standartlarına sahip olan firmamız yıllık bakım anlaşmaları, acil servis ve komple revizyon yapmakta olup ikinci el jeneratörlerde kalite standartı sunmaktadır.

Müşterilerimize iyi, kaliteli üstün hizmet vermek temel prensibimizdir.
Can Makina &
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Can Makina & Jenerator
Sektörü: Enerji » Jeneratör
İkincil Sektörü:Makina » Hava Kompresörü
Yetkili Kişi: NAZIM ÖZCAN
Adres: İskenderpaşa Mah. Devlet Sahil Yolu Liman Karşısı No:106 Trabzon/TÜRKİYE
Şehir: Trabzon
Ülke: Türkiye
Telefon: (462) - 3230353
Faks: (462) - 3231138
Web Sitesi: www.canmakinajenerator.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Can Makina & firma bilgileri. Can Makina & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Can Makina & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Can Makina & Jenerator firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.