Can Otopark Çizgisi

Şirket Hakkında
Yıllardır sektörde hizmet verdiğimiz ve uzmanlaştığımız boya dekorasyon hizmetlerimiz yanı sıra artık otopark çizgisi, yol çizgisi, iş sahalarındaki uyarı ve ikaz sistemleri ve çizgileri hizmetini de yürütmekteyiz.

Tek kompenantlı yol çizgisi, çift kompenantlı yol çizgisi, yol ve otopark çizgileri, iş sahaları - fabrikalar, kolon numaralandırma, kolon ve duvar taramaları, engelli işaretleri, spor sahaları, yaya geçitleri, yönlendirme okları ve epoksi zemin kaplama, beton silimi ve beton parlatma hizmetlerini müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerçekleştirmekteyiz.

Yeni iş güvenliği yasası nedeniyle yapılması mecburi olan; forklift yolu, yaya yolu, çıkış ikazları (exit çıkışlar) gibi çeşitli uyarı levhalarını ve trafik ikaz tabelalarının da yapımını ve uygulamasını gerçekleştirmekteyiz.

Bizi fabrikalar için, basketbol sahaları, voleybol sahaları, helikopter pisti, havaalanı, otopark, çocuk oyun parkları ve çeşitli kamusal alanlarda yapılması gereken çizgi ve uyarı sistemleri için arayabilirsiniz.
Can Otopark Çizgisi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Can Otopark Çizgisi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Birol Gezgin
Adres: Yazır Mah. Sultan Sokak 15, 42250 Selçuklu / Konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 3536515
Web Sitesi: http://www.otoparkcizgisi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Can Otopark Çizgisi firma bilgileri. Can Otopark Çizgisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Can Otopark Çizgisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Can Otopark Çizgisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.