Can-tıp Medikal -abdullah Erdem

Şirket Hakkında
Firmamız Türkiye Kahramanmaraş ilinde faaliyet göstermektedir. Tek kullanımlık Sedye örtülerini üretimi el değmeden yeni nesil olarak üretim yapmaktadır. Ceset torbası üretimi laminasyonlu fermuarlı 160 kg taşıma kapasiteli olarak üretilmektedir. Kolonoskopi şortu, cerrahi önlük, Muayane önlüğü hasta mahremiyet örtüsü, Cerrahi maske vb ürünler üretim ve satışını yapmaktadır.
Can-tıp Medikal -abdullah
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Can-tıp Medikal -abdullah Erdem
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: Abdullah Erdem
Adres: Bahçelievler Mah. Trabzon Cad. Has-el Sit. A Blok 114/ A Dulkadiroğlu K.maraş
Şehir: Kahramanmaraş
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 8192010
Web Sitesi: http://www.cantipmedikal.com
Ürünleri
Kan , koku ve sıvı geçirmez Spunbond ve Nonwoven kumaşlardan üretilmektedir .taşıma kulpları ve şeffaf ex kartları bulunmaktadır .boydan boya fermuarl...
HASTANELER , GÜZELLİK MERKEZLERİ , VETERİNER KLİNİKLERİ VE TIP MERKEZLERİ İÇİN KULLANIMA UYGUNDUR. HER BOY VE ÖLÇÜDE İSTENİLEN GRAMAJDA ÜRETİM YAPILMA...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Can-tıp Medikal -abdullah firma bilgileri. Can-tıp Medikal -abdullah adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Can-tıp Medikal -abdullah ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Can-tıp Medikal -abdullah Erdem firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-12-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.