Çankaya Evden Eve Nakliyat,0312 269 79 09,merkez Nakliyat

Şirket Hakkında
çamaşır makinesi..) ambalajı avrupadan ithal pet graft kağıtlarla ambalaj yapılır. Kırılacaklar ise beyaz kağıtlara sarılıp karton kutulara yerleştirilir.
Büro Taşımacılığı
Tüm ofis eşyaları Avrupa’dan ithal pet garft kağıtlara sarılır.Dosya ve masa aksesuarları ise kolilere konulur.
Koli üzerine oda sahibinin ismi yazılır. Tüm bu güvenli hizmete rağmen Merkez NAKLİYAT tedbiri elden bırakmayarak taşınan ofisi sigortaya tabi tutar ve olası bir hasar durumunda taşınan ofis Merkez NAKLİYAT ile direkt olarak sigorta acentesi ile muhataptır. Ayrıca sigorta poliçesi taşıma günü ofis görevlisine formen tarafından teslim edilecektir.
KURUM NAKLİYESİ FABRİKA NAKLİYESİ
Kurum Taşımacılığı Okul, hastane, konfeksiyonatölyesi, market, eczane, fuar eşyası, kamu kurum ve kuruluşları ve özel şirketlerin her çeşit taşınma işlemleri gerçekleştirilir. Bu tür yerlerin taşınma işlemlerinin gerektirdiği kadar araç, eleman ve taşıma malzemesi şirketimiz tarafından eşya tespiti yapıldıktan sonra sağlanır ve taşıma işlemi istenilen tarihler arasında başlanıp bitirilir.
Fabrika Taşımacılığı
Fabrika taşımacılığı için özel eğitim almış ekip ve ekipmanlarıyla daha konforlu bir fabrika taşımacılığı sunmuştur.
Fabrika taşımacılığında ilk etapta fabrikanın ofis bölümü avrupadan ithal pet graft kağıtlarla ambalaj yapılarak taşınır.
Daha sonra fabrikanın çalışma bölümleri önemli bir titizlikle taşınır. Stantlar sökülür. Diğer tarafta aynı şekilde kurulur.
FUAR STAND NAKLİYESİ EŞYA DEPOLAMASI
Yurt içinde fuarlarda yer alan kişi yada kurumlara özel bir hizmet. “TAM ZAMANINDA TESLİM”
Fuar malzemeleri alınacağı yerden titizlikle alındıktan sonra, fuar yerinde fuar stant malzemelerini önemli bir titizlikle kurulumu yapılır. Daha sonra yetkili kişinin belirlediği yerlere fuar da sergilenecek eşyalar aynı şekilde önemli bir titizlikle yerleştirilir. Fuar bitiminde yine aynı şekilde önemli bir titizlikle fuar stant malzemelerini ve sergilenmiş eşyaları
Çankaya Evden Eve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çankaya Evden Eve Nakliyat,0312 269 79 09,merkez Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: ONUR DOĞAN
Adres: plevne mah bosna cad çankaya/ ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2761929
Web Sitesi: http://www.ankara-evden-eve.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çankaya Evden Eve firma bilgileri. Çankaya Evden Eve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çankaya Evden Eve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çankaya Evden Eve Nakliyat,0312 269 79 09,merkez Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.