Canlı Balık Yemi

Şirket Hakkında
Canlı Balık Yemi, sportif amaçlı amatör balık avcılarına yem temini konusunda hizmet vermeyi hedefleyen bir işletme olma çabasındadır. Avrupa’da birçok ülkede, amatör balık avcılığı başlıca sportif hobi haline gelmişken Akdeniz ve Karadeniz’e geniş kıyıları bulunan ülkemizde bu spor halen oldukça yeni bir aktivite durumundadır.

Canlı Balık Yemi, amatör balık avcılığıyla uğraşan deniz düşkünlerinin başlıca sıkıntısı olan canlı yem ihtiyacını karşılarken, satışa sunduğu ürünlerle ülkemizde sürdürülen amatör balık avcılığını daha keyifli bir sportif uğraş haline getireceğine inanmaktadır.

Ürün çeşitlerimiz arasında Levrek Kurdu, Çipura Kurdu, Mercan Kurdu, Derin Su Kurdu bulunmaktadır.
Canlı Balık Yemi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Canlı Balık Yemi
Sektörü: Gıda / Tarım » Et, Tavuk, Balık
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Hayvansal Ürünler
Yetkili Kişi: Yiğit Bener Avcı
Adres: Cemalbey Caddesi, Şehit Mücahit Sokak No:12/1 Maltepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6094083
Web Sitesi: www.canlibalikyemi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Canlı Balık Yemi firma bilgileri. Canlı Balık Yemi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Canlı Balık Yemi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Canlı Balık Yemi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.