Canmak Makina

"CANMAK MAKİNA"

Şirket Hakkında
CANMAK MAKİNA
Türkiyede ve Avrupada tekstil ürünlerinin kalite kontrolünün önemi her geçen gün artmaktadır. Firmamız kalite kontrolün önemini göz önüne alarak, sektörün ihtiyacını karşılamak için, kalitesinden ödün vermeden uzman kadrosu ile ikitelli organize sanayi bölgesinde faaliyet göstermektedir.
Canmak Makina, ham ve mamul, örme, dokuma ve ev tekstilindeki her türlü kumaşa göre, standart ve standart dışı özel kumaş kontrol, kumaş sarma ve metraj makineleri, tüp kesim aparatı, kumaş açma makinesi, kumaş dinlendirme ünitesi üretimini sürdürmektedir. Gecikmesiz servis, kaliteli yedek parça ile tekstil sektörüne hizmet vermektedir.
-Makinelerimiz tamamen kendi imalatımız olup 2 yıl garantilidir.
Canmak Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Canmak Makina
Sektörü: Makina » Tekstil Makinaları ve Parçaları
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: DOĞAN SARICA
Adres: ikitelli organize sanayi sitesi -ikitelli-istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 3069427
Web Sitesi: www.canmakmakina.tr.gg
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kiralık Ya;gunluk Saatlik Yarım Gunluk Haftasonu Tam Gun
YEMEĞİNİZİ yada NİŞAN , DÜĞÜN-DAVETİYENİZİ DEĞİŞİK NEZİH BOĞAZDA TURDA YAPMAK İSTERMİSİNİZ?... 10 KİŞİDEN 500 KİŞİYE KADAR YEMEKLİ ÖZEL MENULU .. GU...
Kumaş Kalite Kontrol Makinları .imalat Ve İhracaat
KUMAS KALİTE KONTROL MAKİNLARI Canmak Makina, ham ve mamul, örme, dokuma ve ev tekstilindeki her türlü kumaşa göre, standart ve standart dışı öze...
Canmak Makina firma bilgileri. Canmak Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Canmak Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Canmak Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.