Cansubasi İnsaat Gayrimenkul

Şirket Hakkında
İnşaat sektöründe işimiz >beton, demir ve çimento> ile sınırlı değildir. Asıl işimiz, hayatı daha yaşanabilir kılmak, insanımıza standardı yüksek mekanlar sunmaktır. CANSUBASİ İNŞAAT bu inançla çalışıyor ve insanların mutlulukla yaşadığı, keyifle çalıştığı projeler üretiyor.

CANSUBASİ İNŞAAT, üreten Türkiyenin bir parçası olarak sadece sektöründe değil, ülkesine değer katan bir anlayışla geleceğe yürümeye devam edecektir. Kalkınmanın yapı taşlarından biri olan inşaat sektörünün üslendiği yaşamsal işlevler, en ince ayrıntılarında başlayarak daima en iyiyi hedeflemeyi gerektirir.

Firmamızın yaptığı işlerde kalite, teknoloji ve zamanında teslim öncelikli prensiplerimizdir.

Daha büyük hedeflere yatırımlar yaparak geleceği sağlam temeller üzerine oturtma kararlılığında olan CANSUBASİ İNŞAAT faaliyet alanlarında bu güne kadar olduğu gibi yarınlarımız içinde sağlam, kaliteli ve çağdaş projeleri hayata geçirecek ve insanlığa sunduğu hizmetleri hep daha iyiye götürmek sureti ile büyük bir azimle çalışmalarını sürdürecektir.

Firmamızın Mevcut Teknik eleman ve inşaat yapım ekibi ve makina ekipmanları her türlü konut, villa, iş merkezi ve benzeri inşaatları ve alt yapılarını müteahhit ve taşeron olarak yapabilecek kapasitededir.

Bu dev ve zorlu endüstride öncü bir rol üstlenen CANSUBASİ İNŞAAT gerçekleştirmiş olduğu ilk projeden bu güne, her zaman “GÜVENİLİRLİĞİ” hizmet anlayışının sınırlarını tanımlayan temel ölçüt olarak benimsemiştir.

İnşaat sektörünün farklı alanlarında aynı üstün uzmanlık ve köklü deneyimle hizmet verirken, tamamladığımız her yeni projenin yaşama ve yaşamı hep daha iyiye götürmeyi hedefleyen kurumsal birikimimize yepyeni değerler kattığına inanıyoruz. En üst düzeyde müşteri memnuniyetini hedefleyerek hizmet ulaştırdığımız her yeni kurum ve her yeni birey de bu değerler zincirinin vazgeçilmez bir parçası olarak aramıza katılıyor.

Geleceğin yeni hedeflerini birlikte güvenle ka
Cansubasi İnsaat Gayrimenkul
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cansubasi İnsaat Gayrimenkul
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: mehmet subasi
Adres: altınkum mah kıtıklı cad. no :67 cansubasi insaat ofisi
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 7720222
Web Sitesi: http://www.cansubasiinsaat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Didim'de Sahibinden Satılık Daire Ve Yazlıklar
didim merkez ve çevrelerinde projeden veya sıfır daireler yapılır ve satılır her bütçeye ve her mevkiden dairelerimiz bulunmaktadır . Satışlarımız ...
Didim'de Sahibinden Satılık Daire Ve Yazlıklar
didim merkez ve çevrelerinde projeden veya sıfır daireler yapılır ve satılır her bütçeye ve her mevkiden dairelerimiz bulunmaktadır . Satışlarımız ...
Cansubasi İnsaat Gayrimenkul firma bilgileri. Cansubasi İnsaat Gayrimenkul adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cansubasi İnsaat Gayrimenkul ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cansubasi İnsaat Gayrimenkul firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.