Canteks Teks.lastik Örme San.ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
ŞİRKETİMİZ 1991 YILINDA AHMET VE ÇETİN CENAL TARAFINDAN KURULMUŞ BİR AİLE ŞİRKETİDİR
 
ÖKO-TEX STANDARTLARINDA İÇ ÇAMAŞIRI VE KONFEKSİYON LASTİKLERİ ÜRETMEKTEDEDİR.
 
MİSYONU KALİTE OLAN FİRMAMIZ VİZYONUNUDA BU DOĞRULUTUDA SUREKLİ GELİŞTİRMEK İÇİN TEKNOLOJİK YATIRIMLAR YAPMAKTADIR.
 
ÖRME LASTİK, DOKUMA LASTİK, JAKARLI DOKUMA(YAZILI), JAKARLI ÖRME İMALATLARI YAPAN ŞİRKETİMİZ CONTUNE BOYAMA SİSTEMİNDE BU ÜRÜNLERİ MÜŞTERİLERİMİZİN İSTEDİĞİ RENK VE HASLIKLARA GETİRMEKTEDİR.
 
HER AŞAMADA OLDUĞU GİBİ AMBALAJDADA KALİTE KONTROL YAPILAN ÜRÜNLERİMİZ ZİGZAG OLARAK DİZİLİP, BARKODLANARAK MÜŞTERİLERİMİZE SEVK EDİLİR.
 
FABRİKA BİNASI TOPLAM 8000 MT2 KAPALI ALAN OLUP FİRMA SAHİPLERİNİN KENDİ SERMAYESİ VE MÜLKÜDÜR.
 
BAŞTA YURTİÇİ OLMAKLA BİRLİKTE DÜNYADAKİ BİR ÇOK ÜLKEYE İHRACAAT YAPILMAKTADIR
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ÖRME BÖLÜMÜ : örme bölümümüz çift sıralı hat düzeninde son teknoloji ürünü bilgisayar destekli makinalar ile her türlü ürünü imal edebilecek şekilde tasarlanmıştır, bölüm içerisinde kurulan kalite kontrol sistemi ile çıkan ürünün kalitesi ve standartları kontrol edilmektedir

DOKUMA BÖLÜMÜ: düz ve jakarlı olmak tamamı bilgisayar destekli iki grubumuz bulunmaktadır. Düz dokuma grubumuzda her türlü ihtiyaca cevap verebilecek desenli ve düz ürünler üretilmekte , jakarlı makinelerimizde müşterilerimizin isteğine göre her türlü yazılı ve resimli ürünler firmamız tasarımcıları tarafından oluşturularak üretilmektedir

BOYAHANE VE LABAROTUVAR: 300.000 mt/gün boyama kapasitesine sahip boyahane bölümümüzde OEKO-TEX standartlarına uygunluk temel alınmıştır. Kullanılan tüm ekipman ve boya makinelerimiz konusunda uzman teknik personel tarafından idare edilmektedir.

KALİTE KONTROL VE SEVKİYAT BÖLÜMÜ: Ambalaj bölümümüzde bulunan dizgi ve serpme makinalarında müşteri isteğine göre ambalaj yapılmaktadır ambalajlama esnasında sevk edilecek ürünler kalite ve renk bakımından son kontrole tabi tutulur paketlemesi yapılmış ürünler hassas ölçüm cihazları ile tartılarak bilgisayarlı barkod sistemiyle ait olduğu müşteri için etiketlenir ve değerli müşterilerimizin kullanımına hazır hale getirilir
İletişim Bilgileri
Firma: Canteks Teks.lastik Örme San.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » İç Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Ramazan Kaygusuz
Adres: örnek mah.evren oto sanayi sitesi yanı 1561 sok no:23 esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6720914
Faks: (212) - 6720882
Web Sitesi: http://www.can-teks.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Canteks Teks.lastik Örme firma bilgileri. Canteks Teks.lastik Örme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Canteks Teks.lastik Örme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Canteks Teks.lastik Örme San.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-02-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.