Cantonk Corporatıon Ltd

Şirket Hakkında
Cantonk Corporation Limited, üretici bir profesyonel uzmanlaşmış olan araştırma, üretim ve satış CCTV kameralar ve bağımsız DVR, içinde bulunan Guangzhou, Çin. Ürünlerimiz kapakları su geçirmez IR Kameralar, Dome Kameralar, Bullet Kamera, Box Kameralar, Gizli Kameralar, IR Aydınlatıcı ve bağımsız Dvr. Tüm ürünler geçti CE / FCC ve ROHS sertifikaları.

CANTONK CORPORATION LTD, en büyük ve en profesyonel CCTV üreticisi (www.cantonk.com) in Guangzhou, China. Ve biz de bir biri olma şansı, güvenilir tedarikçiler.
Cantonk Corporatıon Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cantonk Corporatıon Ltd
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
Yetkili Kişi: Jenny Chen
Adres: 1/F, Bldg 2nd, You King Industrial Park, Zhucun, Dongpu Town, Guangzhou 510620, China
Şehir: Guangzhou
Ülke: China
Telefon: (020) - 8216868
Web Sitesi: www.cantonk.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cantonk Corporatıon Ltd firma bilgileri. Cantonk Corporatıon Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cantonk Corporatıon Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cantonk Corporatıon Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.