Caractershow Animasyon Ve Eğlence Hizmetleri

"HAYALLERİNİZ EN UYGUN BÜTÇELERLE GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR"

Şirket Hakkında
16 Yıllık Tecrübe Ve Dev Uzman Kadrosuyla Sizler Hayal Edin Ve Sadece Koltuğunuzda Oturup Keyif Alın;bizler En Küçük Bir Detayı Atlamadan Sizin Suratınızdan En Küçük Bir Tebessümü Eksik Etmeden Caractershow`un Kültür Bakanlığı Destekli Yerli Yabancı Dev Kadrosuyla Hayallerinizi En Uygun Bütçelerle Gerçeğe Taşıyalım.

Caractershow Ekibine Danışmadan Sakın İş Yapmayın...çünkü Paranız Ve Zamanınız Bizim İçin Değerlidir
Caractershow Animasyon Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Caractershow Animasyon Ve Eğlence Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Oyun Parkları
Yetkili Kişi: GÜRCAN YAŞLI
Adres: TALATPAŞA CAD.NAĞME SOK.ŞENKAL APT.NO:28/10
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 5390686
Web Sitesi: www.caractershow.tr.gg
Ürünleri
ANİMASYON-ORGANİZASYON-YERLİ YABANCI SHOW GRUPLARI-RAMAZANA ÖZEL PROGRAMLAR-SEMAZEN EKİBİ-MEHTER TAKIMI-SUNUCULAR-PALYAÇOLAR-BALON SÜSLEME-BASKILI BAL...
İlan Talep ve Teklifleri
Bu Fiyata Bu Kampanya Tüm Şirket Ve Organizasyon Firmalarına Duyuru!!!
TANITIMLARINIZA-PİKNİK ORGANİZASYONLARINIZA-BAYİİ TOPLANTILARINIZA-FESTİVALLERİNİZE-AÇILIŞLARINIZA HAZIR PAKET PROGRAM BU FİYATA BULAMAZSINIZ. İÇERİ...
Caractershow Animasyon Ve firma bilgileri. Caractershow Animasyon Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Caractershow Animasyon Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Caractershow Animasyon Ve Eğlence Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.