Carloff Carmani

Şirket Hakkında
Deri konfeksiyon sektöründe 18 yıla yakın bir süredir faaliyet gösteren beliktay deri, profesyonel kadrosuyla yıllık 20.000 adedi bulan imalat kapasitesi, ürün çeşidi ve kalitesiyle başta rusya, ukrayna, kazakistan olmak üzere birçok yere yüksek müşteri memnuniyetini sağlayarak ürünlerini satmaktadır..Beliktay deri , kolleksiyonlarını tescilli markası Carloff Carmani ile müşterilerine sunmaktadır.koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibi ile çalışan beliktay deri globalleşen dünyada özgün çizgisi ve yenilikçi yaklaşımıyla kolleksiyonlarını hazırlamaktadır.ürünlerini zeytinburnundaki showroom ve lalelideki 2 mağzasında sergilemektedir.
Carloff Carmani
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Carloff Carmani
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Mont, Ceket
Yetkili Kişi: Özcan Beliktay
Adres: Gökalp mah. 34. sok. no:42/B ZEYTİNBURNU / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6646767
Web Sitesi: www.carloffcarmani.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Carloff Carmani firma bilgileri. Carloff Carmani adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Carloff Carmani ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Carloff Carmani firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.