Caslog Uluslararası Taşımacılık

Şirket Hakkında
CASLOG ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK 19 Yıllık tecrübenin sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Uluslar arası Demiryolu yük taşımacılığı konusunda vagon taşımacılığ ve vagon nakliyesi konusunda, bunun dışında Gemi kiralama ve Gemi taşımacılığı’da yapan, dünyanın 55 ülkesine konteyner taşımacılığı yapan, Uluslar arası karayolu nakliyesii uluslar arası tır taşıma konusunda hem kendisi hemde partnerlerinin desteğiyle, karayolu taşımacılığı yapan firmalar arasındadır.Hizmet sektörünün en önemli kriteri olan müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiştir. Avrupaya demiryolu taşımacılığı ve Avrupaya karayolu taşımacılığının yanında Bulgaristan, Romanya, Macaristan, Slovakya, Hırvatistan, Sırbistan, Makedonya, Bosna hersek gibi ülkelere demiryolu ve karayolu hizmeti vermeye devam etmektedir. Ağırlıklı olarak BDT ülkelerine Kazakistan vagon nakliyesi, Kazakistan Tır nakliyesi, Türkmenistan vagon nakliyesi, Türkmenistan Gemi taşımacılığı, Özbekistan vagon ve karayolu, Tacikistan nakliyat firmaları arasındadır. Proje kargo taşımacılık konusunda da bir hayli deneyimli olmakla birlikte Cezayir. Fas, Tunus, Libya gibi ülkelerede komple gemi taşımacılığı, parsiyel gemi taşımacılığı’da yapmaktadır. Uluslar arası nakliye konusunda deneyimiyle Uluslar arası nakliyat firmaları arasında iyi bir noktadadır.Misyonu :uluslararası lojistik firmaları iyi bir yer sahibi olup bu yerini her daim muhafaza etmektir.. Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi ni her daim kendisine amaç edinmiştir. Firmanın değişmez prensipleri kalite, hizmet ve uygun fiyat olmuştur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Caslog Uluslararası Taşımacılık
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Tren Taşımacılığı
Yetkili Kişi: fatih
Adres: büyükçekmece
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8763218
Web Sitesi: http://www.caslog.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Caslog Uluslararası Taşımacılık firma bilgileri. Caslog Uluslararası Taşımacılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Caslog Uluslararası Taşımacılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Caslog Uluslararası Taşımacılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.