Cazipenerji

"Türkiye'nin ilk ve tek elektrik tedarikçileri karşılaştırma ve değiştirme platformu CazipEnerji!"

Şirket Hakkında
Ucuz Elektrik kullanmanın en kolay yolu CazipEnerji'de Türkiye'de ilk defa tedarikçilerin tekliflerini anında karşılaştırır, kolayca tedarikçinizi değiştirirsiniz.

CazipEnerji ile ucuz elektrik satan firmaların tarifelerini kolayca karşılaştırarak tedarikçinizi değiştirir, hemen tasarrufa başlarsınız. Hedefimiz; tüm tüketicileri cazip elektrik tarifeleriyle buluşturmaktır. CazipEnerji ile tüketiciler, tüketim bilgilerini sisteme girerek anında “kendilerine özel” cazip elektrik teklifleri alırlar.

Türkiye'nin en büyük ve en prestijli elektrik tedarikçilerinin size sundukları cazip elektrik tekliflerini anında görüntüleyebilirsiniz. Üstelik tedarikçi değiştirme işleminizi de internetten güvenle, hızlıca yaparsınız.
Cazipenerji
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cazipenerji
Sektörü: Enerji » Enerji Dağıtım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: İsmail Manastır
Adres: İkitelli OSB Atatürk Bulvarı No:106 Başakşehir İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6712074
Faks: (212) - 6719552
Web Sitesi: www.cazipenerji.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cazipenerji firma bilgileri. Cazipenerji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cazipenerji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cazipenerji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.