Cd Copy Center

Şirket Hakkında
Günlük 20.000 CD DVD çoğaltım kapasitesine sahip olan Cd Copy Center Maxipaket.com güvencesi ile hizmete girdi. 50 adetten 100.000 adete kadar tüm CD çoğaltım, kopyalama işleriniz itinayla en kısa sürede hazırlanarak garantili bir şekilde teslim edilir.

CD kopyalama hizmetimiz hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın

CD Copy Center
CD Copy Center size grafik tasarımından başlayarak baskılı CDlerin adresinize ulaştırılmasına kadar olan süreçte hizmet verir. CD Copy Center ile tanıştıktan sonra; artık ne tasarımı, ne CD baskıyı nede ürün teslimini düşünürsünüz. CD Copy Centerın size sunduğu önemli hizmetlerden biride düşük adetli CD baskıları direkt CD üstüne yapabilmesidir.

Baskı tarifemizin sektörde fark oluşturduğuda gözden kaçmaması gereken bir noktadır. CD ve DVD baskıda kullanılacak olan grafik için bilinen tüm formatlarda size destek olan CD Copy Center profesyonel grafik ekibiyle arkanızdadır.

Kendi DVD ve CD çoğaltma tesislerinde yüksek kaliteli üretim ve baskı hizmeti veren CD Copy Center ile firma tanıtımınızda yeni bir sayfa açın. Günde 20.000 Adet baskılı CD kargoya verilebilir. Düşük adetlerde 2 saat içerisinde kargoya verilir. CD Copy Center size tüm bu hizmetlerin yanında interaktif tanıtım CDnizin hazırlanmasında çözümler sunmaktadır.

Profesyonel ekibimizden bilgi almadan işlerinizi yaptırmayın.

Destekleyen: Türkiyenin Boş CD ve Boş DVD Deposu www.maxipaket.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cd Copy Center
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » CD/DVD, Bantlar ve Kasetler
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yan Ürünler
Yetkili Kişi: Nuri Topçugil
Adres: Perpa Tic. Merk A Blok Kat:8 No:1107 Okmeydanı Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3207203
Web Sitesi: www.cdcopycenter.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cd Copy Center firma bilgileri. Cd Copy Center adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cd Copy Center ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cd Copy Center firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.